سرویس سبک زندگی فردا:برخی مواد غذایی که تقریبا در هر آشپزخانهای وجود دارند، در موارد خاصی ممکن است مرگبار ظاهر شوند. برخی مواد غذایی که تقریباً در هرآشپزخانهای پیدا میشوند، خطرات هولناکی با خود به همراه داشته و در برخی موارد تحت عنوان «مواد منفجره» مطرح شدهاند. مصرف بیش از حد بسیاری از این موادغذایی باعث ایجاد عوارض خطرناکی در بدن میشود. در ادامه این مطلب را به نقل از جام جم آنلاین بخوانید.
در زیر غذاهایی که ممکن است مصرف آنها در برخی از شرایط خطرناک باشد، معرفی شدهاند:
قارچ
6 درصد از قارچهای موجود در طبیعت سمی و کشنده بوده و خوردن آنها جان انسان را تهدید میکند.
ریواس
خوردن این گیاه در برخی موارد عامل ایجاد سنگ کلیه بوده و حتی گاهی اوقات اسید اگزالیک موجود در برگهای سبز ریواس میتواند کشنده باشد.
لوبیا
این مادهغذایی حاوی لکتین بوده که پروتینی با عملکردی مانند حشره کشها است و میتواند باعث بیماری، اسهال و استفراغ شود. به همین دلیل توصیه میشود لوبیا را حداقل 10 دقیقه در آب جوش قرار دهید.
سیب
اگر شما بیش از حد سیب بخورید ممکن است به دلیل سیانید موجود در آن گرفتار مسمومیت و راهی بیمارستان شوید.
گوجه فرنگی
بنابر توصیه محققان، افرادی که از روماتیسم رنج میبرند، باید کمتر از گوجهفرنگی استفاده کنند چرا که سم توماتین موجود در برگها و قسمتهای سبز برخی گوجهفرنگیها به بدن افراد سالم و بیماران رماتیسمی آسیب وارد کرده و باعث مسمومیت میشود.
سیب زمینی
خوردن سیب زمینی سبز با توجه به وجود سم گلیکو آلکالوئید میتواند در مواردی کشنده باشد.
آجیلهای برزیلی
گفته میشود این آجیل به دلیل رادیواکتیویته بودن سلامت بدن را به شدت تهدید میکند.
گیلاس
خوردن دانه گیلاس باعث مسمومیت میشود. سیانید موجود در هسته این میوه موجب افزایش دمای بدن و مشکلات تنفسی میشود.
جوز هندی
مصرف بیش از حد جوز هندی ممکن است باعث آسیبهای روانی و حتی بروز توهم شود. لازم به ذکر است؛ مواد غذایی باید به خوبی تهیه و نگهداری شوند تا از بروز مسمومیت غذایی و حتی به خطر افتادن جان انسان جلوگیری شود.