ماهان شبکه ایرانیان

برخورد جدی با فروشندگان پوست حیوانات وحشی

خبرگزاری ایسنا:  منطقه سیستان و بلوچستان، وحید پورمردان گفت: عرضه، نگهداری و فروش اجزا بدن حیوانات وحشی در ایران ممنوع است و با متخلفین برخورد قانونی لازم خواهد شد.

پورمردان افزود: ماموران اجرایی یگان حفاظت محیط زیست استان پس از انتشار اخباری مبنی بر خرید و فروش پوست حیوانات وحشی در چهارراه رسولی زاهدان به تحقیقات در این رابطه پرداختند. پس از بررسی موضوع مشخص شد پوست‌های موجود در فروشگاه مربوط به حیوانات وحشی از قبیل: روباه، سمور و ... بوده است که از کشور پاکستان وارد شده است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این رابطه مکاتباتی با فرماندهی مرزبانی و مدیرکل گمرک استان انجام شده که قطعاً با مشارکت بین بخشی می‌توان از ورود، عرضه و فروش توسط متخلفین پیشگیری کرد.

وی خاطر نشان کرد: عده‌ای از افراد سودجو که بعضاً خارجی هستند اقدام به قاچاق اجزاء غیرمجاز حیوانات و تولید محصولات مختلف شامل یقه، کلاه و پالتومی کنند. این تولیدات عموما در فروشگاه‌های مختلف به عنوان صنایع دستی به گردشگران و مسافران با قیمت‌های گزاف عرضه می‌شود.

وی تاکید کرد: این اقدام به استناد ضوابط داخلی و بین المللی جرم تلقی شده و با متخلفین برخورد قانونی لازم صورت می‌گیرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان