اسپاگتی از انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه است که با روش های مختلفی پخته می شود و شما می توانید در روش تهیه این غذای فرنگی از سبزیجات و گوشت و … استفاده کنید. در طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت از روغن زیتون و پیاز و سیر و رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی پوست کنده و فلفل سیاه و نمک و ریحان تازه و پاستا استفاده می شود.
ماکارونی با سویا و ماکارونی با قارچ و اسپاگتی با گوشت و بدون گوشت از انواع روش ها برای پخت ماکارونی هستند و شما می توانید برای تنوع در پخت این غذای خوشمزه از این روش ها استفاده نمایید.
مواد لازم
- روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
- سیر له شده : دو حبه
- پیاز بزرگ خرد شده : 4 عدد
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی پوست کنده : یک قوطی
- نمک : یک قاشق چایخوری
- ریحان تازه و خرد شده : یک قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
- آب : 1/4 پیمانه
- پاستا : 500 گرم
طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت در منزل
ابتدا روغن را درون تابه ای بزرگ بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود سپس سیر و پیاز را درون روغن تفت دهید.
رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی پوست کنده و فلفل و نمک و ریحان و آب را به مخلوط مواد بیفزایید و درب تابه را روی آن قرار دهید تا مواد به مدت 20 دقیقه جوشیده و غلیظ شوند.
درون قابلمه ای بزرگ مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس اسپاگتی را درون آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه اسپاگتی به مرحله آبکشی رسید آن را آبکش کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت، پاستا را به سس اضافه کنید و این غذای خوش طعم را برای سرو درون ظرفی مناسب بریزید.
در این مطلب با طریقه درست کردن اسپاگتی بدون گوشت آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای لذیذ نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.