ماهان شبکه ایرانیان

سولسشر: برای انتخاب مدیر فنی با من مشورت می شود

اوله گنار سولسشر، سرمربی منچستر یونایتد می‌گوید در روند تصمیم‌گیری باشگاه برای انتصاب یک فرد به عنوان مدیر فنی باشگاه، حتما نظر او مورد توجه قرار خواهد گرفت.

به گزارش "ورزش سه"، در هفته‌های اخیر خبرهای متعددی منتشر شده که نشان می‌دهد با اصرار اد وودوارد، نایب‌رئیس باشگاه منچستریونایتد، این باشگاه حداکثر تا چند ماه آینده یک فرد را به عنوان مدیر فنی منصوب خواهد کرد. هدف منچستریونایتد از این انتصاب این است که هر چه بیشتر با الزامات فوتبال مدرن هماهنگ شود تا از سوی دیگر، مدیر فنی بتواند با حمایت از کادر فنی، در موفقیت هر چه بیشتر تیم نقش خود را ایفا کند.

 

 

اما در روزهای اخیر شایعات زیادی در انگلیس منتشر شده که می‌گوید پست جدید باشگاه یونایتد یعنی مدیر فنی، عملاً در عرض سولسشر به عنوان سرمربی تعریف خواهد شد نه اینکه بالاتر از کادر فنی تعریف شود تا هدایت کل بخش فوتبالی باشگاه را عهده‌دار باشد.

 

شاید به خاطر همین شایعات است که سولسشر دیروز در پاسخ به خبرنگارانی که در این باره از او سوال پرسیدند گفت مطمئن است درباره این پست جدید، هر اتفاقی بیفتد نظر مشورتی او از طرف مدیران ارشد باشگاه شنیده خواهد شد و تصمیمی بدون اطلاع او گرفته نخواهد شد.

 

 

سولسشر در این باره گفت:" می‌خواهم این رو به صراحت بگویم که من با اد وودوارد و مالکین باشگاه رابطه خیلی خوبی دارم. ما درباره اسامی مختلف برای این پست صحبت می‌کنیم. البته این را هم بگویم که تصمیم‌گیری در این باره به عهده من نیست".

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان