ماهی ماده خوارکی مفیدی است، که از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد. بنابراین بهتر است، آن را در برنامه غذایی هفتگی خود بگنجانید. البته به یاد داشته باشید، که طبع ماهی سرد می باشد. لذا از خوردن خوراکی های سرد همچون ماست و دوغ همراه با ماهی پرهیز نمایید. گوشت ماهی را می توان در انواع غذاها با روش های مختلف همچون ماهی سوخاری، خورش ماهی و ناگت ماهی طبخ نمود. در ادامه می توانید، با طرز تهیه کوفته ماهی آشنا شوید.
مواد لازم
مواد مورد نیاز برای پخت کوفته ماهی عبارت است از:
- ماهی بدون تیغ/ 300 گرم
- جعفری خردشده/ 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ/ 1 عدد
- سیر/ 2 حبه
- نان تست/ 4 عدد
- پیاز/ 3 عدد
- آرد سوخاری به میزان لازم
- فلفل و نمک/ به مقدار کافی
- روغن/ به میزان لازم
طرز تهیه کوفته ماهی
ابتدا باید ماهی خوب را پاک کنید یعنی باید پوست، استخوان و تیغ ماهی را جدا نمایید.
بعد فیله های ماهی را با 3 عدد پیاز و 2 حبه سیر 2 مرتبه چرخ نمایید. انجام این کار باعث یکدست شدن مواد می شود و مواد کاملا به خورد هم می روند.
در مرحله بعدی طرز تهیه کوفته ماهی باید 4 عدد نان تست را خرد نمایید و به مدت 1 دقیقه داخل مقداری شیر و یا آب بخیسانید تا نرم گردند. حال با فشار دستتان، آب اضافی آن ها را بگیرید.
سپس درون یک ظرف مناسب نان های تست نرم شده، ماهی چرخ کرده، جعفری خرد شده، فلفل، نمک و تخم مرغ را با هم کاملا مخلوط نمایید. سپس به اندازه یک گردو از مواد مخلوط شده را بردارید و آن را گرد کنید و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. سپس تمام مواد مخلوط شده را به این صورت آماده کنید.
در ادامه، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید، بعد از داغ شدن روغن، کوفته های آماده شده را داخل تابه قرار دهید، تا با حرارت ملایم برشته و سرخ گردند.
امیدواریم دستور پخت کوفته ماهی مورد پسندتان قرار گرفته باشد و از این که با ما همراه شدید، صمیمانه سپاسگزاریم. برای مشاهده طرز تهیه سبزی پلو با ماهی، مرغ سوخاری، ماهی شکم پر و … می توانید از مطالب قبلی آرگا دیدن نمایید.