پرتقال میوه ای کم کالری و سرشار از مواد مغذی است. پرتقال سلامتی، پوست را افزایش می دهد و می تواند سبب کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
به گزارش به نقل از شفقنازندگی، پرتقال دارای بیش از 170 فیتوکمیکال مختلف و بیش از 60 فلاونوئیدها است. بسیاری از این خواص ضد التهابی و اثرات آنتی اکسیدان قوی دارند.
سکته مغزی
یک پرتقال طیف وسیعی از ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می کند. 130 درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه که خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.
سرطان
بر اساس یک مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی اپیدمیولوژی، مصرف موز، پرتقال و آب پرتقال در دو سال اول زندگی می تواند خطر ابتلا به سرطان خون را کاهش دهد. پرتقال به عنوان یک منبع عالی از ویتامین C آنتی اکسیدان قوی، همچنین می تواند به مبارزه با تشکیل رادیکال های آزاد شناخته شده به علت سرطان کمک کند.
سلامتی قلب
فیبر، پتاسیم، ویتامین C و محتوای کولین در پرتقال همه از سلامت قلب حمایت می کنند.
کولین یک ماده مغذی مهم در پرتقال است که به خواب، حرکت عضلانی، یادگیری و حافظه کمک می کند. کولین همچنین برای حفظ ساختار غشاهای سلولی، انتقال امواج عصبی، جذب چربی و کاهش التهاب مزمن کمک می کند
دیابت
مصرف پرتقال در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 که دارای رژیم های دارای فیبر بالا هستند سطوح قند خون پایین تر و دردیابت نوع 2 ممکن است سطح قند خون، چربی ها و انسولین را بهبود بخشد.
پوست
ویتامین ها و آنتی اکسیدان موجود در پرتقال می تواند به مبارزه با آسیب های پوستی ناشی از نور خورشید و آلودگی هوا کمک کند، چروک ها را کاهش دهد و بافت پوست را بهبود بخشد. ویتامین C نقش مهمی در تشکیل کلاژن، سیستم پشتیبانی پوست دارد.
منبع: www.medicalnewstoday.com