مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز خبر داد

پلمب ۱۲ رستوران در استان البرز به دلیل استفاده از مواد تاریخ گذشته و فاسد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از تشکیل بیش از ۱۶۶۷ فقره پرونده در طرح نظارتی نوروز ۹۸ در استان البرز خبر داد و گفت: ۱۲ رستوران به علت رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده از مواد تاریخ گذشته و فاسد پلمب شد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، مختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از تشکیل بیش از 1667 فقره پرونده در طرح نظارتی نوروز 98 در استان البرز خبر داد و گفت: 12 رستوران به علت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده از مواد تاریخ گذشته و فاسد پلمب و قریب 2 تن مواد غذایی معدوم و پرونده تخلف تشکیل شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز گفت: در این طرح شش شعبه رسیدگی به صورت سیار در معیت کارشناسان بهداشت، بازرسین اصناف، و کارشناسان میراث فرهنگی و جهانگردی برای برخورد با متخلفین و نظارت بر توزیع میوه، توزیع مرغ و گوشت گرم شرکت داشتند.

وی ضمن اشاره به بیش برگزاری از 350 اکیپ گشت و تعداد 441 بازرسی در جاده کرج –چالوس و سطح شهر بیان داشت: به جز موارد مربوط به گشت سیار در طرح نظارتی امسال که از 17 اسفند آغاز و تا 16 فروردین ادامه داشت تعداد 1667 فقره پرونده تخلف تشکیل و از این تعداد 1651 فقره پرونده رسیدگی و مختومه گردید. 

مختاری افزود: در این طرح نظارت ویژه بر وضعیت توزیع میوه در غرفه‌های احداثی و نظارت بر بازار پروتینی، بازرسی از مراکز اسکان و مهمان پذیر، رستوران‌های سطح شهر و جاده‌ای و مراکز درمانی در دستور گشت سیار قرار داشتند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر