طرز تهیه پیچاخ قیمه

پیچاخ قیمه یا پیچاق قیمه از خورش‌های منحصر به فرد شهر اردبیل است. این غذا در مجالس یا مهمانی‌های رسمی همراه با پلو سرو می‌شود. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیچاخ قیمه

پیچاخ قیمه یا پیچاق قیمه از خورش‌های منحصر به فرد شهر اردبیل است. این غذا در مجالس یا مهمانی‌های رسمی همراه با پلو سرو می‌شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیچاخ قیمه

  • نیم کیلوگرم گوشت ریز خرد شده
  • 150 گرم خلال بادام
  • 1 پیمانه پیاز داغ
  • نصف پیمانه آبغوره
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پیچاخ قیمه

طرز تهیه پیچاخ قیمه

گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید. یک قابلمه بردارید و داخل آن مقداری روغن بریزید گوشت را با روغن تفت دهید. رب را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بیشتر رنگ این خورش با زعفران است. بنابراین رب زیاد اضافه نکنید.

خلال بادام، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید. حدود دو لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت کاملا بپزد.

طرز تهیه شیر پلو

بعد از یک ساعت پیاز‌ها را خرد کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید. سپس پیاز داغ و آبغوره را به خورش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه نمک و زعفران را هم اضافه کنید. صبر کنید تا خورش با حرارت ملایم کاملا جا بیفتد.

یک تابه گود بردارید و خورش را داخل آن منتقل کنید. با قاشق قسمت‌هایی از خورش باز کنید و زرده‌ها را به صورت درسته درون خورش بیندازید. در تابه را ببندید تا تخم مرغ‌ها بپزند.

خورش پیچاخ قیمه آماده است.

نکات طرز تهیه

  • می‌توانید از تکه‌های چربی هنگام پخته شدن استفاده کنید و بعد از پخت، آن‌ها را از خورش جدا کنید.
  • خلال بادام‌های موجود در بازار ممکن است از بادام زمینی تهیه شده باشند. بنابراین می‌توانید خودتان در خانه خلال بادام تهیه کنید. بادام درختی کامل را یک روز در آب خیس نموده و بعد از کندن پوست با ساطور به صورت خلالی در آورده و برای تهیه این غذا استفاده کنید یا به صورت خشک یا فریز شده نگهداری کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان