ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ترشی سیب یک چاشنی خوشمزه برای انواع غذا‌های ایرانی و فرنگی

طرز تهیه ترشی سیب یک چاشنی خوشمزه برای انواع غذا‌های ایرانی و فرنگی

مواد اولیه:
سیب درشت سه عدد
شکر دو پیمانه
سرکه سفید یک و نیم پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا شکر و دارچین را با سرکه مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا شکر حل شود. سپس سیب‌ها را قالب زده و مخلوط را به جوش آورده بدون در 10 دقیقه بگذارید تا آرام بجوشد. سپس سیب‌ها را در ظرف مورد نظر ریخته و مخلوط سرکه را روی آن بریزید و بعد از خنک شدن در ظرف را ببندید.

نکته:
این ترشی یک هفته‌ای آماده است.‌
می‌توان مقدار دارچین را در صورت دلخواه افزایش داد.

منبع: سوران

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان