ماهان شبکه ایرانیان

یک افزودنی غذایی که علائم آنفلوآنزا را تشدید می‌کند

خبرگزاری ایسنا: کارشناسان سلامت و تغذیه معتقدند این ماده افزودنی که در بسیاری از مواد غذایی از قبیل: گوشت منجمد، کره و غذا‌های سرخ شده وجود دارد می‌تواند واکنش ایمنی بدن را در برابر عفونت دچار مشکل کند.

به گفته محققان آمریکایی این افزودنی موسوم به TBHQ که به E319 هم شناخته شده است نه تنها علائم آنفلوآنزا را تشدید می‌کند بلکه موجب می‌شود اثربخشی واکسن این بیماری نیز کاهش پیدا کند.

محققان حتی بر این باورند که ارتباط بین این نوع افزودنی و تشدید علائم آنفلوآنزا می‌تواند توجیه کند که چرا آنفلوآنزا در سراسر جهان ریشه‌کن نشده است.

استفاده از E319 در برخی از کشور‌ها از جمله ژاپن ممنوع است. این ماده افزودنی در بسیاری از خوراکی‌های با میزان چربی بالا به عنوان ماده نگهدارنده به کار گرفته می‌شود.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، بررسی‌های انجام شده روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داد موش‌هایی با رژیم غذایی حاوی این نوع افزودنی در برابر عفونت آنفلوآنزا واکنش ایمنی ضعیفی داشته‌اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان