ماهان شبکه ایرانیان

معاون آبفای کشور:

هیچ شهر سیل ‌زده‌ای بدون آب نیست

هیچ شهر سیل ‌زده‌ای بدون آب نیست
به گزارش روز جهارشنبه ایرنا ازپایگاه اطلاع‌ رسانی وزارت نیرو «حمیدرضا کشفی» به حل مشکل آب شهرهای پلدختر و معمولان به عنوان آخرین شهرهای درگیر در سیل لرستان اشاره و افزود: مخزن آب شهر معمولان بلافاصله بعد از برق‌دار شدن آبگیری شد و اکنون شبکه آبرسانی آن پایدار است.
وی ادامه داد: دسترسی ساکنان قسمت غربی شهر پلدختر به آب شرب برقرار شده و در قسمت شرقی این شهر با توجه به آسیب‌هایی که به شبکه آب وارد شده، تا آنجایی که شبکه موجود هست و از بین نرفته آب دارد و جایی که شبکه وجود ندارد شیر برداشت آب قرار داده شده و تانکرهای سیار مستقر هستند.
معاون راهبری و نظارت بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در رابطه با اقدام های انجام شده برای رفع مشکل حدود 800 روستای سیل‌زده استان لرستان خاطرنشان ساخت: مشکل شبکه آب اغلب روستاها حل شده و اکنون تعداد 15 روستا در استان لرستان بدون آب است.
کشفی افزود: در استان خوزستان از مجموع یک هزار و 81روستای بدون آب اکنون 74 روستا با قطعی آب مواجه است که یا در محاصره سیل بوده یا خالی از سکنه هستند.
وی خاطرنشان کرد: درهمه روستاها آب آشامیدنی از طریق تانکر سیار و به‌صورت بسته‌بندی ارائه می‌شود.
معاون راهبری و نظارت بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به فعالیت 21 استان معین در استان‌های سیل‌زده گفت: با توجه به تلاش‌هایی که در حال انجام است پیش‌بینی می‌ شود تا سه روز آینده تعداد روستاهای بدون آب به حداقل رسیده و در حداقل زمان ممکن به صفر برسد.
به گزارش ایرنا، بارندگی های شدید و سیلاب از 27 اسفندماه گذشته آغاز شد و بیشتر استان های کشور را درگیر ساخت و جاده های برون شهری در شماری از مناطق را بسته و خساراتی به تاسیسات و واحدهای مسکونی وارد ساخت.
اقتصام*2078**9189
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان