ماهان شبکه ایرانیان

رولت گردویی با روکش شکلات؛ عصر خود را خوشمزه بسازید!

این رولت طعم بسیار عالی داره، در عین حال مواد اولیه خاصی نداره و معمولا دم دست همه ما هست و به همه شما عزیزان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنید. این رولت بسیار عالی برای یک عصرانه در کنار عزیزانمون هست و در کنار یک فنجان چای، شیر و یا شربت فوق العاده خواهد بود.

روزنامه خراسان: این رولت طعم بسیار عالی داره، در عین حال مواد اولیه خاصی نداره و معمولا دم دست همه ما هست و به همه شما عزیزان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنید. این رولت بسیار عالی برای یک عصرانه در کنار عزیزانمون هست و در کنار یک فنجان چای، شیر و یا شربت فوق العاده خواهد بود.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 5 عدد
  • شکر ریز: 100 گرم
  • شکلات ذوب شده: 100 گرم
  • آرد: 70 گرم
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
  • گردوی آسیاب‌شده: نصف پیمانه
  • آب گرم شده: 3 قاشق غذاخوری
  • خامه شیرینی فرم گرفته: 200 گرم
  • پودر قند: به میزان لازم

رولت گردویی با روکش شکلات؛ عصر خود را خوشمزه بسازید!

دستور پخت:

1. زرده‌های تخم‌مرغ را با نیمی از شکر آن قدر می‌زنیم تا حجیم و کش دار شود.

2. سفیده‌ها را با باقی مانده شکر تا حدی می‌زنیم که از ظرف بر نگردد.

3. آرد، بکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم.

4. زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرامی مخلوط می‌کنیم، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه وسپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌کنیم.

5. در کف سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم و مایه کیک را می‌ریزیم و روی مواد را صاف می‌کنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده است قرار می‌دهیم، 30 دقیقه زمان نیاز است تا رولت بپزد.

6. میز را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت می‌گذاریم تا 30 دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم.

7. روی کیک را خامه می‌کشیم و رول می‌کنیم. برای روکش از شکلات ذوب‌شده استفاده می‌کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان