کم شدن تحرک و ساعات طولانی پشتمیز نشینی، تغییراتی را در الگوی تغذیه ما ایجاد کرده است. حالا دیگر مثل سالهای قبل، شبها خورشت و چلو نمیخوریم و کمتر به خوردن غذاهای چرب و سنگین، مخصوصا در وعده شام تمایل نشان میدهیم. این روزها انواع سالاد جای ویژهای را در سفره ما باز کردهاند و همین بهانه کافی است تا در ادامه مطلب، طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
- نان تست: 3 برش
- کاهو: 1 عدد
- کاهو فرانسوی: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: مقداری
- لیموی تازه: 1 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- پودر پنیر پارمسان: 100 گرم (خرید پنیر پارمسان کاله از دیجیکالا)
طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص
برگهای جوان کاهو را جدا کرده و همینطور کاهو فرانسوی را برگ برگ کنید و بشویید.
نانها را به شکل مکعبی ببرید یا با دست تکه کنید، رویشان یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و در فر یا آون توستر بگذارید تا برشته شوند.
روغن زیتون، نمک، فلفل، حبههای سیر و لیموی تازه (در صورت تمایل با پوست) را در مخلوطکن بریزید و خوب بزنید. در آخر، تخممرغ را هم به آنها اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. ترکیب این مواد، سس سالاد شما را آماده خواهد کرد.
کاهوها را خرد کنید، رویشان پنیر پارمسان بپاشید و در آخر، سسی که آماده کردهاید را روی کاهوها بریزید. ما در این مطلب طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص را به شما آموزش دادیم.
این سالاد بدون اضافه شدن مرغ هم کامل است اما اگر میخواهید کمی پروتئین حیوانی به این سالاد اضافه کنید، چند فیله مرغ را قطعهقطعه کنید، در سینی فر بچینید، رویشان با برس ترکیب روغن زیتون، نمک، فلفلسیاه، سیر و آبلیمو (یعنی ترکیب سس سالادتان قبل از اضافه شدن تخممرغ) بمالید و در فر بگذارید تا برشته شوند. مرغها را به کاهوها اضافه کنید و در آخر سس را روی آنها بریزید.