سرآشپز: این کیک از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد از پخت با سسى از خود موادش درست میشه پوشانده و سرو میشود. بسیار لطیف و خوشمزه و خوش عطر می باشد.
مواد لازم:
▪️روغن مایع ١ پیمانه
▪️شکرریز ١ پیمانه
▪️شیر نصف پیمانه
▪️پودرکاکائو نصف پیمانه
▪️تخم مرغ ٢ عدد
▪️آردسفید ١ پیمانه
▪️بکینگ پودر ١ قاشق غذاخورى سر خالى
▪️نمک یک پنس
▪️وانیل مقداری
▪️درصورت تمایل نسکافه ١ قاشق چاى خورى
البته اگه طعم تلخ نسکافه وکاکائو رو میپسندید.
این کیک از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد از پخت با سسى از خود موادش درست میشه پوشانده و سرو میشود. بسیار لطیف و خوشمزه و خوش عطر می باشد.
اگه مهمون بیادخونتون ظرف ٣٠ دقیقه میتونید آمادش کنید و ازشون پذیرایی کنید.
طرز تهیه:
ابتداشیر و شکر رو با همزن چند دقیقه میزنیم تاشکرکاملا با شیر حل بشه بعدپودرکاکائو و نسکافه وروغن مایع رو اضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف و یک دست بشه تقریبا ٤-٥ قاشق غذاخورى ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم حالاتخم مرغارو با وانیل به بقیه سس شکلاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع اضافه میکنیم ودرحد مخلوط شدن هم میزنیم
وتوقالب میریزیم و توى فر ١٨٠ درجه سانتى گراد که ازقبل گرم شده قرارمیدیم وبه مدت ٣٠-٤٠ دقیقه بعد آماده میشه ، بعد از ٣٠ دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنید و دقت کنید نباید زیادبذاریدش چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارجش کردین بذارین از دمابیفته و کاملا خنک بشه بعد سس شکلاتی غلیظ ( ک از قبل نگه داشتیم ) رو روش بدین
آردوبکینگ ونمک روفقط درحدمخلوط شدن کمى با همزن بزنیدچون زیادبزنید بافت کیک سفت میشه.