ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سالاد گاردن و سس آن

پایگاه خبری فردا: سالاد ها از پرطرفدار ترین غذاهایی هستند که در سراسر جهان به شیوه های متفاوتی تهیه و مصرف می شوند. هریک از افراد خود می توانند با در اختیار داشتن مقداری مواد اولیه  سازنده نوع جدیدی از سالاد باشند.

سالادها می توانند قبل از غذا،همراه با غذا و حتی  به عنوان یک وعده ی غذایی کامل،سالم و رژیمی مورد استفاده قرار بگیرند.

سالاد گاردن  از دسته سالادهای پرطرفدار ایتالیایی  است که به آسانی قابل تهیه و بسیار لذیذ است.

مواد لازم

کاهوپیچ : 1 عدد کوچک

جوانه ماش : 2-1 قاشق غذا خوری

مارچوبه کنسروی : 5 عدد

نخودفرنگی و ذرت کنسروی : به مقدار لازم

بچه ذرت کنسروی یا کنسرو بیبی کرن  : 3 عدد

کیپرز : 1 قاشق غذا خوری

ساقه تره فرنگی : 2 ساقه

*کیپر:نوعی گیاه ترش مزه و کوچک است.کیپر ها در غذاهای اصلی،میان وعده ها،سالادها و سس ها بسیار مورد استفاده می گیرند.این دانه ی خوراکی به صورت کنسرو قابل تهیه است ودر غذاهای ایتالیایی جایگاه ویژه ای دارد.

 

 طرز تهیه:

در ابتدا کاهو پیچ های برگ برگ شده را کاملا شسته و بعد از خشک شدن، آنها را دور تا دور ظرف خود بچینید.توجه داشته باشید که کاهو باید تمام سطح ظرف شما را بپوشاند.سپس سایر مواد را به صورت دلخواه به روی کاهو ها اضافه کنید و با استفاده از سایر سبزیجات و ادویه ها آن را تزئین کنید.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

روغن زیتون : 5 قاشق غذا خوری

سس قرمز : یک قاشق غذا خوری

خردل : یک قاشق نیمه پر

نعناع تازه : 4 قاشق غذا خوری

نمک، فلفل و زنجبیل : به مقدار لازم

برای تهیه سس سالاد مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و کاملا به هم بزنید.در آخر آن را به سالاد  اضافه کرده و نوش جان فرمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان