ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش فاصولیا (مرغ و لوبیا سفید)

پایگاه خبری فردا: خورشت ها از غذاهای پرطرفدار در ایران و سایر نقاط جهان هستند که انواع متفاوتی دارند و معمولا با پلو سرو می شود.خورشت فاصولیا یا همان خورشت لوبیا و مرغ سفید نوعی غذایی لذیذ و پرطرفدار عربی است که در ترکیه نیز تهیه می شود.البته در نوع ترکی این غذا به جای مرغ از گوشت استفاده شده و تند مزه است.

مواد لازم

مرغ یا گوشت : نیم کیلو

لوبیا سفید : 1.5پیمانه

آب مرغ یا گوشت : 4 پیمانه

پیاز متوسط خرد شده : 1 عدد

سیب زمینی نگینی خرد شده : 2 عدد

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری

پوره گوجه فرنگی : 1 پیمانه

سیر : 2 حبه

نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم

روغن : به میزان لازم

 

طرز تهیه

لوبیای سفید را از شب قبل خیس دهید.

در ابتدا لوبیای خیس داده شده را از آب خارج کرده و در قابلمه ی آب سرد بریزید.قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا لوبیاها نیم پز شوند(برای اینکار می توانید از زودپز هم استفاده کنید)

در ظرفی دیگر مقداری روغن ریخته و پس از داغ شدن روغن پیاز ها را درون آن تفت دهید. اندکی بعد از تفت دادن پیازها،مقداری سیر به آن اضافه کرده و بعد مرغ ها را به آن اضافه می کنیم تا چند دقیقه همراه با پیاز و سیر سرخ شوند.

در این مرحله نوبت اضافه کردن پوره ی گوجه فرنگی و یا گوجه فرنگی هایی که برش داده اید به مرغ است.بعد از اضافه کردن گوجه فرنگی کمی منتظر بمانید تا همراه با مواد تفت داده شده و تغییر رنگ دهد.بعداز این مرحله نوبت به اضافه کردن ادویه ها به مرغ می رسد. پس از اضافه کردن ادویه ها لوبیای نیم پز و آب مرغ را به مواد اضافه کرده و می گذاریم مرغ و سایر مواد کاملا پخته شوند.

درمرحله آخر سیب زمینی ها را خرد کرده و سرخ کنید و بعد از آماده شدن آن را به خورشت اضافه کنید.کمی صبر کنید تا خورشت لعابدار و جا افتاده شود.

خورشت فاصولیا آماده ی سرو است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان