پایگاه خبری فردا: خورشت ها از غذاهای پرطرفدار در ایران و سایر نقاط جهان هستند که انواع متفاوتی دارند و معمولا با پلو سرو می شود.خورشت فاصولیا یا همان خورشت لوبیا و مرغ سفید نوعی غذایی لذیذ و پرطرفدار عربی است که در ترکیه نیز تهیه می شود.البته در نوع ترکی این غذا به جای مرغ از گوشت استفاده شده و تند مزه است.
مواد لازم
مرغ یا گوشت : نیم کیلو
لوبیا سفید : 1.5پیمانه
آب مرغ یا گوشت : 4 پیمانه
پیاز متوسط خرد شده : 1 عدد
سیب زمینی نگینی خرد شده : 2 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
پوره گوجه فرنگی : 1 پیمانه
سیر : 2 حبه
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه
لوبیای سفید را از شب قبل خیس دهید.
در ابتدا لوبیای خیس داده شده را از آب خارج کرده و در قابلمه ی آب سرد بریزید.قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا لوبیاها نیم پز شوند(برای اینکار می توانید از زودپز هم استفاده کنید)
در ظرفی دیگر مقداری روغن ریخته و پس از داغ شدن روغن پیاز ها را درون آن تفت دهید. اندکی بعد از تفت دادن پیازها،مقداری سیر به آن اضافه کرده و بعد مرغ ها را به آن اضافه می کنیم تا چند دقیقه همراه با پیاز و سیر سرخ شوند.
در این مرحله نوبت اضافه کردن پوره ی گوجه فرنگی و یا گوجه فرنگی هایی که برش داده اید به مرغ است.بعد از اضافه کردن گوجه فرنگی کمی منتظر بمانید تا همراه با مواد تفت داده شده و تغییر رنگ دهد.بعداز این مرحله نوبت به اضافه کردن ادویه ها به مرغ می رسد. پس از اضافه کردن ادویه ها لوبیای نیم پز و آب مرغ را به مواد اضافه کرده و می گذاریم مرغ و سایر مواد کاملا پخته شوند.
درمرحله آخر سیب زمینی ها را خرد کرده و سرخ کنید و بعد از آماده شدن آن را به خورشت اضافه کنید.کمی صبر کنید تا خورشت لعابدار و جا افتاده شود.
خورشت فاصولیا آماده ی سرو است.