غذاهای هندی در کشورهای مختلف دنیا از پرطرفدارترین غذاها هستند. اغلب غذاهای هندی گیاهی و بدون گوشت تهیه میشوند اما به مرور و بسته به ذائقه گردشگران تغییر کرده و با گوشت هم درست میشود.یکی از محبوبترین غذاهای هندی چیکن تیکا ماسالا است که با استفاده از گوشت مرغ و ادویههای خاص هندی تهیه میشود. این غذا سرشار از عطر و طعم و رنگ است. امروز قصد داریم طرز تهیه این غذا را به شما آموزش دهیم پس در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه چیکن تیکا ماسالا
- 300 گرم فیله مرغ
- 1پیمانه ماست کم چرب کاله (خرید از دیجی کالا)
- 1 قاشق چایخوری گرام ماسالا
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 2 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 2قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه
- 1 عدد پیاز متوسط
- 2 عدد گوجهفرنگی به شکل پوره
- 2 حبه سیر
- نصف فنجان خامه تتراپک کاله
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا
در کاسهای ماست، آبلیمو، زنجبیل له شده، گرام ماسالا و باقی ادویهها را داخل کاسه ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید و مرغ را برای مزهدار شدن داخل آن قرار دهید. مواد را داخل ظرفی در بسته ریخته و حداقل به مدت حدود 2-3 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مرغ بخ خوبی طعمدار شود.
مقداری روغن یا کره داخل ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. مرغها را از داخل مواد خارج کنید و داخل ماهیتابه گریل کنید، بعد از آنکه یک طرف به خوبی گریل شد آن را جابجا کنید.
در ماهیتابهای مقداری روغن بریزید و سیر، پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویهها را به همراه گوجههای پوره شده اضافه کنید و تفت دهید، خامه را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه به آن فرصت دهید که پخته شده و کمی غلیظ شود.
مرغهایی که گریل و آماده کرده بودید را به ماهیتابه حاوی سس اضافه کنید و حدود 5-10 دقیقه بپزید. چیکن تیکا ماسالای شما اماده است ، میتوانید ان را به همراه برنج یا نان سرو کرده و با تعدادی برگ گشنیز تازه تزئین کنید.