مشرق: یک کاربر فضای مجازی در اینستاگرام درباره فروش غذا با روکش طلا در برخی رستورانهای تهران نوشت:
یک متخصص تغذیه درباره خوردن غذاهای همراه با روکش طلا در رستورانهای بالای شهر تهران هشدار داده و گفته این طلاها، چون مراحل تبدیل را طی نکرده اند فلز سنگین محسوب شده و برای بدن زیان بار هستند.
داشتم فکر میکردم مگر چند درصد مردم بستنی و پیتزا و آب نبات و شکلات طلایی میخورند که آقای دکتر مجبور شده چنین هشداری بدهد؟ به این نتیجه رسیدم که مخاطب این خبر اصلاً و ابداً مرفهان بی درد نیستند. روی سخن خبر با قشر متوسط و پایین است و دارد مرهمی بر زخمهای آنها میگذارد. به آنها دلداری میدهد که بیماری و مصیبت و بدبختی و بیچارگی همیشه در خانه فقرا را نمیزند و گاهی سراغ تازه به دوران رسیدهها هم میرود. پس خیلی ناراحت نباشید از اینکه نمیتوانید رفتارهای لاکچری (من چقدر از این کلمه بدم میآید) داشته باشید.
بعید نیست که فردا گزارشی هم درست کنند از آدمی که چند میلیون خرج کرده و روکش طلا خورده و جان به جان آفرین تسلیم کرده.