ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورشت مرغ ترش بدون نیاز به سبزی‌های محلی

آماده کردن یک خورشت شمالی بدون اضافه کردن چوچاق به آن شاید عجیب به نظر برسد. اما دور بودن از یک سبزی شمالی، نباید خیال آماده کردن خورشت مرغ ترش را از سرتان بیرون کند. ما شیوه متفاوت و آسانی را برای تهیه این خورشت به شما پیشنهاد می‌کنیم.

آماده کردن یک خورشت شمالی بدون اضافه کردن چوچاق به آن شاید عجیب به نظر برسد. اما دور بودن از یک سبزی شمالی، نباید خیال آماده کردن خورشت مرغ ترش را از سرتان بیرون کند. ما شیوه متفاوت و آسانی را برای تهیه این خورشت به شما پیشنهاد می‌کنیم.

در بسیاری از شهرهای شمال، تعریف مرغ ترش با چیزی که در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم متفاوت است. گرچه دستورهای متفاوتی برای تهیه این غذا وجود دارد اما در اغلب دستورها ردی از رب انار، سبزی‌های محلی و گردو دیده می‌شود. با این وجود خورشتی که به شما آموزش می‌دهیم، با آب نارنج ترش می‌شود و عطر آن از سبزی‌هایی گرفته می‌شود که در همه جای ایران دسترسی به آنها آسان است.

مواد لازم

  • مرغ تکه شده: 2 عدد سینه و 2 عدد ران
  • لپه: نصف پیمانه
  • گشنیز، اسفناج خرد شده: 1 دسته
  • جعفری، پونه و نعنا خرد شده: از هر کدام نصف دسته
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • سیر تازه: 1 بوته
  • نارنج: 1 تا 2 عدد
  • نمک، روغن، آب: به مقدار لازم

مرغ ترش

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش ترش واش گیلان

طرز تهیه خورشت مرغ ترش

برگ همه سبزی‌ها را جدا کنید و همراه با ساقه و بوته سیر، خوب ساطوری کنید. سپس با کمی روغن، خوب در تابه سرخ کنید.

در زمان تفت خوردن آنها، لپه را برای پخت روی اجاق بگذارید. حدود 20 دقیقه بعد لپه نیم‌پز خواهد شد.

پیاز را به شکل نگینی سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرغ‌ها را در یک تابه خوب سرخ کنید تا طلایی شوند، سپس سبزی‌ها و پیاز سرخ شده را به آنها اضافه کنید، لپه‌ها را هم بریزید و بعد از اضافه کردن کمی آب، به خورشت برای جا افتادن زمان دهید.

به مقدار لازم نمک به این غذا اضافه کنید و 5 دقیقه قبل از خاموش کردن قابلمه، آب نارنج را به آن اضافه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان