ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت کرپ با مغز شکلات؛ امان از صبحانه‌های فرانسوی!

کرپ یک نان فرانسوی است که معمولا با آرد گندم تهیه می‌شود و کلمه‌ی کرپ از واژه‌ی crispa به معنای پیچاندن گرفته شده است. این نان معمولا در وعده صبحانه مصرف می‌شود که شیرین است، ولی نوع نمکی آن وجود دارد که می‌شود برای ناهار یا شام استفاده کرد.

وب‌سایت غذالند: شاید وقتی اسم کرپ را می‌شنوید احساس کنید چه چیز عجیب و غریبی است یا دستور پخت آن سخت است، اما کاملا در اشتباهید. کرپ یک نوع نان بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که انواع مختلف آن برای وعده‌های مختلف غذایی وجود دارد. این نان دستور پختی شبیه به پنکیک دارد با تفاوت‌های اندکی مانند نازک‌تر بودن و شل‌تر بودن که آن‌ها را از هم متمایز می‌کند. کرپ در دسته نان‌ها قرار دارد و می‌توان آن را در کنار مواد غذایی مختلفی از جمله میوه ها، عسل، گوشت و … میل کرد.

کرپ یک نان فرانسوی است که معمولا با آرد گندم تهیه می‌شود و کلمه‌ی کرپ از واژه‌ی crispa به معنای پیچاندن گرفته شده است. این نان معمولا در وعده صبحانه مصرف می‌شود که شیرین است، ولی نوع نمکی آن وجود دارد که می‌شود برای ناهار یا شام استفاده کرد در این صورت باید گوشت یا ژامبون یا تخم مرغ و دیگر مخلفات را داخل آن بریزید و گوشه‌های آن را بپیچانید. این نان در کافی شاپ‌ها به عنوان دسر تهیه می‌شود برای این کار باید روی آن نوتلا یا مربا بریزید.

هر نوع دستور پختی که از کرپ بخوانید برای هر نوع وعده غذایی که باشند فقط در مواد اولیه تفاوت دارند و مرحله نهایی همه آن‌ها به این صورت است که خمیر رقیقی که آماده شده را داخل ماهیتابه می‌ریزید تا پخته شود و طلایی گردد. پروتئین بالایی که در این نان وجود دارد باعث می‌شود با خوردن آن در وعده صبحانه پروتئین زیادی دریافت کنید و انرژی زیادی در کل روز داشته باشید پس اگر ورزشکار هستید حتما این صبحانه‌ی مقوی را امتحان کنید.

مواد لازم

  • شیر: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد سفید: 1 پیمانه
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: به مقدار لازم
  • وانیل:  نوک قاشق مرباخوری

دستور پخت کرپ با مغز شکلات؛ امان از صبحانه‌های فرانسوی!

مراحل پخت

1. شیر، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید.

2. سپس وانیل را اضافه کنید.

3. آرد را در دو مرحله اضافه کرده و هم بزنید تا وقتی که مایع یکدست شود.

4. کف ماهیتابه‌ی نچسب را با کمی کره چرب کنید.

5. یک ملاقه از مایع را کف ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را تکان بدهید تا مواد کامل کف ماهیتابه را بگیرد و خوب پخش شود. مایع باید شل باشد.

6. حدود 1 الی 2 دقیقه بعد می‌بینید که کرپ دارد خودش را میگیرد. اگر زیرش طلایی شده بود برش گردانید.

7. وقتی کرپ را برگرداندید به آن زمان بدهید تا طرف دیگر هم طلایی شود و بپزد. (مانند تایم قبلی 1 الی 2 دقیقه).

8. در نهایت کرپ آماده است. میتوانید آن را با شکلات یا میوه های مورد علاقه خود میل کنید.

دستور پخت کرپ با مغز شکلات؛ امان از صبحانه‌های فرانسوی!

نکات غذایی

  • مایع کرپ باید کاملا شل باشد پس اصلا نگران شل بودنش نباشید.
  • در هنگام پخت کرپ شعله گاز نباید خیلی کم باشد، چون کرپ نازک هست و زود میپزد و باید تو این مدت طلایی هم شده باشد.
  • ضخامت مایع کف ماهیتابه باید خیلی نازک باشد، هر چقدر کرپ نازک‌تر باشد با کیفیت‌تر و لذیذ‌تر است.
  • کرپ را میشود از وسط تا کرد و با انواع میوه‌ها مثل موز یا توت فرنگی، همراه عسل یا شکلات صبحونه سرو کرد فقط بستگی به سلیقمون داره.
  • بهتر است پس از انکه مایع را تهیه کردید روی آن را سلفون کشیده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. این کار باعث می‌شود کرپ شما هنگام پخت پاره نشود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان