کلوچه نوعی شیرینی است که از آرد گندم، شکر و روغن تهیه میشود. به همین سادگی! اما با چه فوت و فنی کلوچه خانگی درست کنیم که از نمونه کارخانهای آن هم بهتر شود؟! با طرز تهیه کلوچه آلو سیاه خانگی و خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کلوچه آلو سیاه
- 500 گرم آلو سیاه
- 100 گرم کوارک کمچرب
- 500 میلیلیتر شیر کمچرب کاله
- 30 میلیلیتر روغن آفتابگردان
- 40 گرم شکر
- مقداری نمک
- 200 گرم آرد
- 2 قاشق چایخوری پودر دارچین
- مقداری گل میخک کوبیده شده
- 30 گرم مغز تخمه آفتابگردان
- مقداری آرد برای تخته کار
طرز تهیه کلوچه آلو سیاه
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. آلوها را شسته و بعد از این که آبکش کردید، نصف کنید و هستهشان را خارج کنید. سپس هر نصفه از آلو را دوباره نصف کنید تا دو تکه همچنان به هم وصل بمانند.
کوارک، شیر، روغن، شکر و نمک را داخل یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر به مخلوط اضافه کنید و مواد را با هم ورز دهید. روی یک تخته مقداری آرد بریزید و خمیر را به صورت لولهای درآورید. خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه را با وردنه به شکل دایرههایی به قطر 8 سانتیمتر در بیاورید. توپهای خمیری را روی سینی فری که با کاغذ پوشاندهاید، قرار دهید.
آلوها را به صورت دایرهوار روی خمیرها بچینید. شکر، وانیل، پودر دارچین و پودر میخک را با هم مخلوط کنید و با مغز تخمه آفتابگردان روی آلوها بپاشید. خمیرها را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
بعد از 20 دقیقه کلوچه آلو سیاه آماده است. در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه کلوچه آلو سیاه
- اگر مایل باشید، میتوانید کمی مغز گردو یا بادام داخل کلوچه بریزید.
- حتما قبل از شست و شوی آلوها، آنها را پاک کنید تا سنگ لای کلوچه نباشد.