ماهان شبکه ایرانیان

درگفت وگوی اختصاصی فاکس نیوز با وزیر خارجه ایران؛

پکن از لندن خواست به فشارهای خارجی در مناقشه هوآوی تن ندهد

پکن از لندن خواست به فشارهای خارجی در مناقشه هوآوی تن ندهد
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، «لیو ژیاومینگ» سفیر چین در لندن در یادداشتی که در نشریه دیلی تلگراف منتشر شد ؛ نوشت: کشورهایی مانند انگلیس که در سطح جهان نفوذ دارند، به ‌صورت مستقل و مطابق با منافع ملی خود تصمیم‌ گیری می‌کنند.
این مساله در ساخت شبکه جدید نسل پنجم هم صدق می‌کند و دولت لندن در موقعیتی قرار دارد که در مقابل فشارها مقاومت کند و بر اساس منافع ملی و همسو با برنامه چشم‌انداز توسعه، به‌صورت مستقل تصمیم‌گیری کند.
وی نگرانی‌های دولت لندن درباره امنیت شبکه جدید نسل پنجم را 'قابل‌درک' توصیف کرد و افزود: این نگرانی‌ها بایستی جدی گرفته شود اما نبایستی به ترس منجر شود. اگر دو کشور و شرکت‌ها با یکدیگر همکاری کنند، می‌توان نگرانی‌ها را مدیریت کرد.
به گزارش ایرنا، درز محتوای محرمانه نشست شورای امنیت ملی انگلیس درباره چراغ سبز دولت لندن به واگذاری ساخت بخشی از اینترنت پرسرعت نسل پنجم شبکه‌های تلفن همراه این کشور به شرکت چینی هواوی، خبرساز شده است.
روزنامه دیلی تلگراف چهارشنبه گذشته گزارش داد که در جلسه شب گذشته شورای امنیت ملی انگلیس، با واگذاری این پروژه به هواوی موافقت شده است.
'مارک سدویل' معاون ترزا می از اعضاء دولت که در نشست سه‌ شنبه گذشته شورای امنیت ملی حضور داشتند خواست تا به نقش خود در این افشاگری اعتراف و یا آن رد کنند.
تاکنون شماری از اعضاء دولت نقش خود در این افشاگری را انکار کرده‌اند بااین‌حال روند تحقیقات ممکن است جنبه کیفری پیدا کند و متهم دست‌کم به دو سال حبس و پرداخت جریمه محکوم شود.
دولت انگلیس از سوی آمریکا و چند کشور غربی دیگر زیر فشار زیادی قرار دارد تا همکاری‌های خود با هواوی را به دلیل احتمال جاسوسی این شرکت قطع کند.
شماری از نمایندگان مجلس هم در نامه‌ای به وزیر دیجیتال، فرهنگ و رسانه هشدار داده‌اند که نزدیک شدن چین به شبکه مخابراتی این کشور، خطر نفوذ چینی‌ها به داخل جامعه انگلیس را افزایش می‌دهد.
هواوی چین که پیشرو فنآوری نسل پنجم در دنیا شناخته می‌شود، در ماه‌های گذشته به دلیل پیشرفت‌های فنی در این عرصه از سوی آمریکا بشدت تحت‌فشار قرارگرفته است.
این شرکت هم‌اکنون هم بخش مهمی از تأسیسات شبکه تلفن‌های همراه در انگلیس را تأمین می‌کند و همواره این نگرانی که تحت تأثیر و تسلط دولت چین است را انکار کرده است.
اروپام ** هـ ن ** 1546
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان