تصاویر: علاقه مردم نجف به کله پاچه

کله پاچه از غذا‌های محبوب مردم نجف در عراق است.

فرارو: در گزارش خبرگزاری فرانسه آمده است: کله پاچه آب پز شده معمولا در ظروف سنتی طبخ شده و با نان خورده می‌شود. از آب آن نیز استفاده می‌شود.

کله پاچه غذایی دیرپز است و طبخ آن زمان زیادی طول می‌کشد. بخش اصلی سر گوسفند (یا بز یا بره) و بخشی از شکم حیوان به نام سیرابی خورده می‌شود.

همچنین سیرابی با مخلوطی از برنج، ادویه، پیاز و گوشت پر شده و به عنوان شکم پر خورده می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان