ماهان شبکه ایرانیان

فولاد – پیکان؛ به یاد خروج از وضعیت قرمز

تیم فولاد خوزستان در دیدار رفت مقابل پیکان موفق شد از بحران چند ماهه خارج شود و حالا باید دیدار برگشت را مقابل این تیم برگزار کند.

به گزارش ورزش سه، در چارچوب هفته بیست و هشتم رقابت های لیگ برتر تیم های فولاد خوزستان و پیکان در شهر اهواز به مصاف هم خواهند رفت. این بازی روز پنجشنبه برگزار خواهد شد.

افشین قطبی در این روز برای نخستین بار در لیگ هجدهم، تقابل با پیکان را تجربه می کند چرا که او زمان برگزاری بازی رفت دو تیم، هنوز هدایت فولاد را به دست نگرفته بود. در دیدار رفت پیکان و فولاد، عزیز فریسات سرمربی سرخپوشان بود.

فریسات در حالی نفر اول کادر فنی فولاد شده بود که تا قبل از او ایلی استن رومانیایی نتایج ضعیفی گرفته بود و سرانجام پس از باخت به سپیدرود، از سمت خود برکنار شد. از این رو در شرایط نامناسب فولاد، هدایت تیم به عزیز فریسات سپرده شد و او مقابل پیکان اولین بار سرمربیگری فولاد را تجربه کرد.

دیدار مقابل پیکان، مسابقه دراماتیکی برای فولاد بود و این تیم با وجود اینکه تا دقیقه 89، دو بر یک از میزبان خود عقب بود، موفق شد با گل های پیاپی مریدی و لوسیانو پریرا یک برد بسیار شیرین و مهم در تهران به دست آورد و از ناکامی های چند ماهه خلاص شود. بعد از این برد، فولاد یک تساوی مقابل ذوب آهن هم با فریسات کسب کرد و پس از آن، دوران افشین قطبی در اهواز آغاز شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان