ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک سیب هلندی

کیک سیب دسر خوشمزه‌ای است که می‌توانیم به سادگی آن را در منزل تهیه کرده و به عنوان عصرانه‌ای سالم در کنار یک لیوان چای، شیر یا با یک اسکوپ بستنی سرو کنیم

طرز تهیه کیک سیب هلندی

کیک سیب دسر خوشمزه‌ای است که می‌توانیم به سادگی آن را در منزل تهیه کرده و به عنوان عصرانه‌ای سالم در کنار یک لیوان چای، شیر یا با یک اسکوپ بستنی سرو کنیم. در این کیک، طعم سیب و دارچین به خوبی با هم ترکیب شده و کودکان اغلب از این طعم لذت می‌برند.  درست کردن خمیر این کیک کار پیچیده‌ای نیست، حتی می‌توانید خمیر آن را روز قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با ساده‎‌ترین دستور تهیه کیک سیب هلندی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر کیک سیب هلندی

  • نصف فنجان (100گرم) شکر
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • 300 گرم آرد
  • 200 گرم کره
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری آب سرد

مواد لازم برای داخل کیک 

  • 5 عدد سیب بزرگ حدود (1500 گرم)
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 2 قاشق چای‌خوری دارچین آسیاب شده
  • نصف فنجان (100 گرم) شکر
  • 4 قاشق غذاخوری کشمش
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 4 قاشق غذاخوری خرده نان 

طرز تهیه کیک سیب هلندی

طرز تهیه کیک سیب هلندی

در کاسه‌ای آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید، کره خرد شده را به آن اضافه کنید (لازم نیست کره آب‌شده باشد). با استفاده از همزن یا با دست به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید تا مخلوط به اندازه نخود دربیاید. تخم مرغ، وانیل و آب را کم‌‎کم اضافه کنید. وقتی کل آرد مرطوب شد آن را به صورت دایره‌ای درآورید و با کمی فشار آن را به صورت دایره‌ای درآورید. خمیر را داخل کیسه‌ای بگذارید و حدود 1 ساعت داخل یخچال قرار‌دهید.

در این مدت که خمیر در یخچال است مواد داخل را درست کنید. برای این کار سیب‌ها را پوست کنده و به صورت نازک برش دهید و با آرد، شکر، آبلیمو، دارچین و کشمش مخلوط کنید.

فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. خمیر را روی سطح قالب مخصوص که کمی آن را چرب کرده اید پهن کنید، طوریکه تمام سطح قالب و دور‌تا‌دور آن را بگیرد.  موادی که برای داخل کیک درست کردید را روی خمیر بریزید و سعی کنید در وسط قالب مواد بیشتری ریخته شود.

خرد‌‌ه‌های نان را به صورت یکنواخت روی مواد پخش کنید و کیک را داخل فر قرار دهید؛ بعد از حدود 45-50 دقیقه کیک سیب هلندی شما آماده است؛ کافی است قبل از سرو کردن اجازه دهید کمی سرد شود.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک موزی با پنیر خامه‌ای

طرز تهیه پن کیک کره‌ای

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان