ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه اسموتی انرژی زا و ارزان مناسب ورزشکارها

اگر نیاز روزانه بدنتان به ویتامین‌ها و مواد معدنی را تامین کنید، ورزش کردن هر روزه شما را خسته نمی‌کند. حالا که تابستان نزدیک است و گرمای هوا ممکن است بدنتان را کم‌آب و شما را کم‌انرژی کند، طرز تهیه اسموتی انرژی زا با سیب، اسفناج و هویج را به شما آموزش می‌دهیم. اسموتی که ترکیبات دیگرش آن را به نوشیدنی طعم‌داری برای یک روز پر کار تبدیل می‌کنند.

اگر نیاز روزانه بدنتان به ویتامین‌ها و مواد معدنی را تامین کنید، ورزش کردن هر روزه شما را خسته نمی‌کند. حالا که تابستان نزدیک است و گرمای هوا ممکن است بدنتان را کم‌آب و شما را کم‌انرژی کند، طرز تهیه اسموتی انرژی زا با سیب، اسفناج و هویج را به شما آموزش می‌دهیم. اسموتی که ترکیبات دیگرش آن را به نوشیدنی طعم‌داری برای یک روز پر کار تبدیل می‌کنند.

آیا می‌دانید که اسفناج خام، مواد مغذی بیشتری دارد و بهترین راه برای مصرف اسفناج نپخته و وارد کردن آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مغذی آن به بدن، آماده کردن نوشیدنی و اسموتی با اسفناج تازه است؟

مواد لازم

  • اسفناج: 6 برگ
  • هویج پوست کنده و خرد شده: 1 عدد
  • سیب: 1 عدد بدون هسته
  • عسل: 1 قاشق مربا‌خوری
  • برگ نعنا: یک سوم فنجان
  • زنجبیل تازه رنده شده: یک قاشق مرباخوری
  • پودر بذر کتان: 1 قاشق چای‌خوری
  • یخ خرد شده: یک فنجان

طرز تهیه اسموتی انرژی زا

بیشتر بخوانید: خواص اسفناج برای سلامتی

طرز تهیه اسموتی انرژی زا

ساقه‌های اسفناج رده جدا کنید و برگ‌ها را در مخلوط‌کن بیندازید. هویج را ریز خرد کرد همراه با سیب با پوست اما بدون هسته در مخلوط‌کن بیندازید.

بعد از کمی روشن کردن مخلوط‌کن، ترکیب این سه ماده بخاطر آب موجود در اسفناج مایع می‌شود. حالا برگ‌های نعنا، زنجبیل و پودر کتان را بریزید و بار دیگر مخلوط‌کن را روشن کنید.

عسل و یخ را اضافه کنید و چند ثانیه مخلوط‌کن را روشن کنید. اما نه آنقدر که چیزی از یخ‌ها باقی نماند.

این اسموتی به دلیل اضافه نشدن قند مصنوعی، نوشیدنی خوبی برای اغلب گروه‌ها به شمار می‌رود. اما اگر با ریفلاکس معده درگیر هستید، بهتر است نعنا را از طرز تهیه اسموتی انرژی زا حذف کنید. نگران نباشید، عطر زنجبیل و شیرینی عسل، آن را به اندازه کافی خوش‌طعم خواهد کرد.

برای بیشتر کردن انرژی این معجون، می‌توانید یک قاشق غذاخوری سر صاف کنجد برشته نشده را هم همزمان با زنجبیل در آن بریزید و آنها را به خوبی با مواد دیگر مخلوط کنید.
 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان