ماهان شبکه ایرانیان

دادستان کل کشور: از وزیر ارتباطات می‌خواهیم مصوبات شورای عالی فضای مجازی اجرا شود

دادستان کل کشور با بیان اینکه از وزیر ارتباطات می‌خواهیم مصوبات شورای عالی فضای مجازی اجرایی شود تاکید کرد در هفته‌های آتی جلساتی برای پیگیری این موضوع برقرار خواهد شد. او از مسئولان خواسته که قبل از قطعی شدن هر تصمیمی، فعلا اصلاحات مربوطه انجام شود.

دادستان کل کشور: از وزیر ارتباطات می‌خواهیم مصوبات شورای عالی فضای مجازی اجرا شود

دادستان کل کشور با بیان اینکه از وزیر ارتباطات می‌خواهیم مصوبات شورای عالی فضای مجازی اجرایی شود تاکید کرد در هفته‌های آتی جلساتی برای پیگیری این موضوع برقرار خواهد شد. او از مسئولان خواسته که قبل از قطعی شدن هر تصمیمی، فعلا اصلاحات مربوطه انجام شود.

حجت الاسلام والمسلمین «محمد جعفر منتظری» در حاشیه مراسم تودیع و معارفه دادستان تهران در جمع خبرنگاران با انتقاد از مدیریت فضای مجازی گفت:

«ما از وزیر ارتباطات می‌خواهیم مصوبات شورای عالی فضای مجازی اجرایی و عملیاتی شود. قوه قضائیه نمی‌تواند شاهد استمرار این شرایط باشد. در هفته‌های آینده با جلساتی که خواهیم داشت در قوه قضائیه تصمیماتی گرفته خواهد شد و ما از مسئولین درخواست می‌کنیم قبل از اینکه تصمیمات در قوه قضائیه قطعی شود، اصلاحات انجام شود.»

وی تاکید کرده که اگر اصلاحات انجام نشود ما بیشتر از این نمی‌توانیم تحمل کنیم و قطعا برخورد خواهیم کرد.

حمید رسایی؛ فعال سیاسی اصولگرا از دادستان خواسته زودتر دست به کار شود

حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظریاز وزیر ارتباطات ایران خواسته است تا با حضور در یک برنامه تلویزیونی پاسخگوی مشکلات مربوط به شبکه های اجتماعی و شبکه ملی اطلاعات باشد. دادستان کل ایران همچنین فضای مجازی را منشا برای فساد و جرایم توصیف کرد.

محمد مهاجر؛ دیگر فعال اصولگرا نیز از دادستان خواسته تا خودش با وزیر وارد مناظره شود

به نظر می‌رسد اشاره دادستان تهران به دستورالعمل‌هایی است که بنا به گفته برخی از اعضای حاکمیت، انجام آن بر عهده وزارت ارتباطات است؛ دستورالعمل‌هایی چون قطع فیلترشکن‌ها و یا فیلترینگ اینستاگرام که به گفته برخی مسئولان دستور مسدودسازی آن از مدتها پیش صادر شده است.

«علی القاصی مهر» دادستان جدید عمومی و انقلاب تهران نیز در این مراسم در سخنانی خواستار استفاده درست از فضای مجازی شد و گفت: «فضای مجازی نباید پایگاهی برای زیرسوال بردن نظام شود. می‌بینیم دایره زیان به افراد و مبانی دینی و اسلام در این فضا به مراتب در فضای حقیقی گسترده‌تر است که باید این موضوع با حساسیت تمام دنبال شود.»

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان