ترکیب مغزهای خوشمزه با خمیر یوفکا و لایهای از کره و شهد خوشعطر، شیرینی خوشمزه و پرطرفداری نیست جز باقلوا! با این که تهیه این شیرینی به نظرتان سخت میآید، اما اگر یکبار باقلوای خانگی درست کنید مطمئن باشید باز هم این کار را انجام خواهید داد. به خصوص در ایام ماه مبارک رمضان میتوانید باقلوای خانگی درست کنید و سفره افطارتان را شکیلتر کنید. با طرز تهیه باقلوا شیر با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه باقلوا شیر
- 1 پیمانه شیر کمچرب کاله (خرید از دیجی کالا)
- 2 پیمانه شکر
- 2 قاشق غذاخوری گلاب
- 1 پیمانه پودر پسته یا بادام
- 4 قاشق سوپخوری پودر قند
- 1 قاشق چایخوری پودر هل
- 1 تا 2 قاشق سوپخوری گلاب
- خمیر یوفکای باقلوا به مقدار لازم
- 150 گرم کره ذوب شده
طرز تهیه باقلوا شیر
ابتدا فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
یک قابلمه در اندازه متوسط بردارید و شیر را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از کمی داغ شدن، شکر و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا شیر به جوش آید.
داخل یک کاسه دیگر، پودر پسته، پودر قند، پودر هل و گلاب را با هم مخلوط کنید.
یک عدد خمیر یوفکا روی میز کارتان قرار دهید و به وسیله قلم آشپزی روی آن را با کره چرب کنید. یک ورق دیگر خمیر روی خمیر قرار دهید و روی آن را هم چرب کنید. پودر پسته را یک ضلع خمیر بریزید و و خمیر را رول کنید. رول باقلوا را به 4 قسمت تقسیم کنید. با یوفکاهای دیگر هم باقلوا درست کنید و همه باقلواها را داخل یک ظرف بچینید. روی آنها را با کره به وسیله قلمو چرب کنید.
قالب را در فر با حرارت 190 درجه سانتیگراد حدود 35 تا 40 دقیقه بپزید تا طلایی شود. روی باقلوا شهد خنک شده بریزید و نوش جان کنید.