مافین تخم مرغ و مارچوبه را هم میتوانید به عنوان صبحانه و هم در ایام ماه مبارک رمضان به عنوان وعده افطار یا حتی سحر میل کنید. فقط چون در دستورپخت این غذا از سیر استفاده کردیم، بهتر است برای تهیه به عنوان افطاری یا سحری سیر را حذف کرده و از سبزیجات دیگری استفاده کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مافین تخم مرغ و مارچوبه
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 250 قارچ
- 250 گرم مارچوبه
- 1 حبه سیر
- 100 گرم پنیر بز تازه
- 8 عدد تخم مرغ
- یکچهارم فنجان شیرکم چرب کاله (خرید از دیجی کالا)
- 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- سهچهارم قاشق چایخوری نمک
- یکچهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
طرز تهیه مافین تخم مرغ و مارچوبه
ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا داغ شود. قالب مافین را با اسپری روغن چرب کنید.
ابتدا قارچ و مارچوبه را شسته و آبکش کنید تا آب آنها گرفته شود. اگر از قارچهای ریز استفاده میکنید به صورت حلقهای خرد کنید. اگر از قارچ درشت استفاده میکنید، حلقهای خرد کرده و از وسط نصف کنید. مارچوبه را هم به قطعات یک تا دو سانتیمتری خرد کنید. سیر را خیلی ریز یا رنده کنید.
داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. قارچ را حدود 5 دقیقه داخل روغن تفت دهید. مارچوبه و سیر را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا مارچوبه تغییر رنگ دهد. مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید.
پیازچه را ریز خرد کنید. داخل یک کاسه پیازچه خرد شده، تخم مرغ، شیر پرچرب، مقداری فلفل سیاه و نمک را آنقدر بزنید تا مایه یکدستی به دست آید.
کف قالبهای مافین را قارچ و مارچوبه بریزید. روی آنها کمی پنیر بز یا هر پنیری که در دسترس دارید، بریزید. حالا به کمک یک قاشق قالب را از مایه تخم مرغ پر کنید. قالب را به مدت 18 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. مافین آماده است. نوش جان!