روش تهیه پنکیک ها ساده بوده و می توان آن را به عنوان یک صبحانه لذیذ به راحتی در منزل تهیه کرده و میل نمایید؛ طرز تهیه پنکیک ژاپنی به دلیل شباهتی که به کیک های واقعی دارد از پنکیک های دیگر متفاوت می باشد، در ادامه شما را با روش پخت این نوع پنکیک آشنا خواهیم کرد.
در این آموزش می توانید، نحوه پخت پنکیک ژاپنی را فراگرفته، سپس این خوارکی لذیذ را در منزل تهیه کرده و به عنوان یک وعده صبحانه و یا عصرانه در کنار خانواده تان سرو نموده و از خوردن دست پختتان لذت ببرید. پخت انواع پنکیک همچون پنکیک نوتلا، پنکیک سیب زمینی و پنکیک ژاپنی گزینه مناسبی بعنوان صبحانه یا میان وعده می باشد.
مواد مورد نیاز
آرد : یک فنجان
بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
نمک : 1/3 قاشق چای خوری
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : 1/2 فنجان
کره آب شده : 1/4 فنجان
طرز تهیه پنکیک ژاپنی
در ابتدا لازم است که مخلوط آرد، بکینگ پودر و نمک را الک نماییم، سپس به سراغ تخم مرغ رفته و زرده و سفیده ها را از هم جدا می کنیم. به وسیله یک هم زن برقی سفیده را آنقدر هم می زنیم تا کاملا سفید شود، سپس یک قاشق شکر را به آن اضافه کرده و دوباره هم می زنیم، تا حدی که به حالت خامه در آمده و پف کند.
بعد، زرده را به همراه یک قاشق شکر باقی مانده هم زده و سپس شیر و کره آب شده را اضافه کرده و هم می زنیم. حال مخلوط آرد را به این مواد اضافه کرده و هم بزنید تا به طور کامل یک دست شود، سپس سفیده را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پنکیک ژاپنی، درون یک تابه، قالب هایی به دلخواه قرار دهید و سپس مواد را داخل قالبها ریخته و به وسیله یک قاشق، قالب ها را کمی فشار دهید تا مواد داخل آنها به بیرون نریزد، اکنون درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا پنکیک شما بر روی حرارت ملایم به مدت زمان 15 دقیقه، خوب پخته شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک نیز پخته و طلایی رنگ شود، 10 دقیقه دیگر زمان لازم است تا این پنکیک لذیذ، کاملا پخته و برای خوردن آماده شود. شما دوستان گرامی، می توانید پنکیک ژاپنی را به همراه کره و عسل و یا مربا سرو نمایید.