وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: عطر و بوی گلاب جز مهمترین قسمت خوشمزهتر شدن دسرهای ایرانیه و معمولا تو اکثر دسرها استفاده میشه، مثلا تو انواع فرنی که تو ماه رمضون هم پای ثابت سفره هامونه، اگه از عطر و بوی گلاب توی فرنی خوشتون میاد مطمئنم عاشق این فرنی میشین، چون به جای گلاب توش از گلبرگ گل سرح استفاده شده که علاوه بر عطر همیشگی گلاب میشه بافت گل سرخ رو هم توی فرنی حس کرد که یه تجربهی جدید از فرنیهای خوشمزه مونه.
مواد لازم برای تهیه فرنی گل سرخ
- شیر: 4 پیمانه
- آرد برنج: 4 قاشق غذاخوری
- شکر: 4 قاشق غذاخوری
- گلبرگ گل سرخ: 1/2 پیمانه
مراحل تهیه فرنی گل سرخ
1. برای تهیه این فرنی راحت و خوشمزه کافیه تا ابتدا آرد برنج رو به شیر سرد اضافه کرده و خوب مایه رو هم بزنین تا آرد کاملا با شیر مخلوط بشه.
2. حالا شعله رو با حرارت ملایم روشن کرده و شکر رو هم اضافه کنین.
3. فرنی رو به طور مداوم هم بزنین تا ته نگیره و به هم زدن ادامه بدین تا قوام بیاد و به غلظت دلخواهتون برسه.
4. وقتی فرنی به حد دلخواهتون قوام اومد گلبرگ هارو هم اضافه کنین.
5. حالا فقط کافیه تا فرنی رو خوب هم بزنین تا گلبرگها به طور یکنواخت با فرنی مخلوط بشه و بعد فرنی آماده سروه. وقتی گلبرگ رو اضافه کردین زیاد فرنی رو روی حرارت نگه ندارین، چون ممکنه فرنی تلخ بشه.
6. حالا فرنی رو داخل کاسه بریزین و بعد سرد شده یا داغ سرو کنین … نوش جان