ماهان شبکه ایرانیان

کیک کاستارد لیمو؛ کیکی که داغش می چسبه!

این دسر لیمویی خوشمزه در حمامی از آب گرم پخته می شود، به همین دلیل بافتی نرم دارد.

وب سایت آشپزباشی: کیک کاستارد لیمو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
این دسر لیمویی خوشمزه در حمامی از آب گرم پخته می شود، به همین دلیل بافتی نرم دارد.
 
مواد لازم:
 
  •     کره  به میزان لازم
  •     تخم مرغ  3 عدد بزرگ
  •     شکر  1/2 پیمانه
  •     آرد  2 قاشق غذاخوری
  •     آبلیمو  1/4 پیمانه
  •     شیر  1 پیمانه
  •     رنده پوست لیمو  2 قاشق چای خوری
  •     نمک  1/4 قاشق چای خوری
  •    پودر قند به میزان لازم
 
کیک کاستارد لیمو 
 
طرز تهیه:

1- از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کتری آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد. 6 عدد قالب 170 گرمی کاستارد را با کره کمی چرب کنید.
 
2- در کاسه ی بزرگی، زرده های تخم مرغ و شکر را با هم بزنید. آرد را روی آن ها الک کنید.
 
3-آبلیمو، شیر و رنده پوست لیمو را به تدریج به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
 
4-سفیده های تخم مرغ را به همراه نمک با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن را به سایر مواد اضافه کنید و به آرامی با لیسک با هم ترکیب کنید (خمیر نسبتا شل است).
 
5- خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و در سینی فر بگذارید. سینی را در فر بگذارید و در آن تا ارتفاع نیمه ی قالب ها آب جوش بریزید. آن ها را برای حدود 20 تا 25 دقیقه تا کمی پف کرده و طلایی شوند، بپزید.
 
6- روی آن ها پودر قند بپاشید و گرم میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک کاستارد لیمو:

1- زرده و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی