ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پلو نخودفرنگی و گوشت

شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که هرروز با سوال «امروز چه غذایی درست کنم؟!» روبرو می‌شوید. امروز قصد داریم غذایی متفاوت را به شما آموزش دهیم که دیگر نگران تکراری بودن برنامه‌غذایی خود نباشید، پس با طرز تهیه پلو نخودفرنگی و گوشت خاص و خوشمزه با ما همراه باشید.

طرز تهیه پلو نخودفرنگی و گوشت

شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که هرروز با سوال «امروز چه غذایی درست کنم؟!» روبرو می‌شوید. امروز قصد داریم غذایی متفاوت را به شما آموزش دهیم که دیگر نگران تکراری بودن برنامه‌غذایی خود نباشید، پس با طرز تهیه پلو نخودفرنگی و گوشت خاص و خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پلو نخودفرنگی و گوشت

  • 400 گرم گوشت
  • دو لیوان نخودفرنگی
  • یک عدد پیاز
  • دو حبه سیر
  • دو قاشق‌ غذا‌خوری رب گوجه‌فرنگی
  • نمک، فلفل وروغن به مقدار لازم

طرز تهیه پلو نخودفرنگی و گوشت

پلو نخودفرنگی و گوشت

پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سیر را هم کاملا له کنید و هردو را در ماهیتابه‌ با کمی روغن تفت دهید. بعد از آن که نرم و طلایی رنگ شدند، گوشت‌های خردشده (هرقطعه حدودا به اندازه یک بند انگشت) را اضافه کنید و به همراه سیر و پیاز تفت دهید.
بعد ازآن که گوشت هم کمی تغییر رنگ داد، رب گوجه را اضافه کنید و حدود 2 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.

نخودفرنگی‌ها را هم می‌توانید به صورت جداگانه پخته یا در آخرین مراحل پختن به مایه گوشت اضافه کنید. حرارت گاز را کم کرده و اجازه دهید گوشت بپزد و آب اضافه آن تبخیر شود.

در این زمان به سراغ درست کردن برنج می‌رویم، برای اینکار برنج را حداقل حدود 30 دقیقه خیس کنید. مقداری نمک در آن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از آن که نرم شد و به خوبی پخت آن را با آب سرد آبکش کنید (طرز تهیه برنج آبکش را بخوانید).

قابلمه مورد‌‌نظرتان را انتخاب کنید و کمی روغن داخل آن ریخته و بسته به سلیقه‌تان ته‌دیگ موردنظر را درآن بگذارید و روی آن مقداری برنج و لابه‌لای برنج هم از مایه گوشت و نخودفرنگی بریزید. این کار را ادامه دهید تا برنج و مایه تمام شود (بهتر است لایه آخری که میریزید برنج باشد).

پلو نخودفرنگی و گوشت

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی بخار کند، حدود نصف لیوان آب و روغن را مخلوط کرده و روی برنج بریزید در این مرحله حرارت را کم کنید، درب قابلمه را همراه با دم‌کنی بگذارید تا برنج دم بکشد. 

پلو نخودفرنگی و گوشت شما حاضر است، آن را در ظرف مورد‌نظر سرو کنید و با مقداری زرشک، انواع خلال و جعفری یا ریحان تزئین کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آجیل پلو

طرز تهیه پلو اسپانیایی

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان