اگر عاشق بستنی و قهوه هستید، مسلما بستنی قهوه هم دوست دارید. به خصوص اگر تو فصل تابستان باشیم، بستنی بیش از هر خوراکی دیگری دلچسب و خواستنی است. برای همین میخواهیم طرز تهیه بستنی قهوه آن هم بدون هیچ دستگاه بستنی ساز و به روش کاملا خانگی به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بستنی قهوه
- چهار پیمانه خامه غلیظ
- چهار قاشق غذاخوری پودر قهوه
- یک پیمانه قهوه غلیظ
- نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
- دو قوطی شیر عسلی
طرز تهیه بستنی قهوه
برای تهیه این بستنی خانگی نیازی به دستگاه بستنیساز ندارید. تمامی مواد لازم را آماده کنید. اگر آشنایی کامل با خامه غلیظ و شیرین عسلی ندارید؛ خامه غلیظ، خامهای با چربی بالاست که در صورت هم زدن فرم میگیرد. این خامه را در مارکهای ایرانی و خارجی میتوانید پیدا کنید. شیر عسلی هم که احتمالا با آن آشنایی دارید، نوعی شیر غلیظ شده و شیرین است که در مارکهای زیادی تو بازار به فروش میرود.
برای درست کردن پودر قهوه، دانههای قهوه را آسیب کنید تا ظاهر بستنی بهتر شده و طعم قهوه بستنی بیشتر احساس شود. قهوه دم کرده غلیظ را هم به همان صورتی که در خانه درست میکنید، آماده کنید یا چهار قاشق پودر قهوه فوری استفاده کنید.
بعد از این که همه مواد را آماده کردید، داخل مخلوطکن بریزید و مخلوطکن را روشن کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. چند بار مواد را با هم ترکیب کنید تا کاملا صاف و یکدست شوند. به همین راحتی مایه بستنی آماده است. مایه بستنی را داخل یک ظرف مناسب بریزید و داخل فریزر قرار دهید. بهتر است ظرفی که انتخاب میکنید فلزی باشد. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود پنج تا شش ساعت بسته به دما داخل فریزر قرار دهید تا بستنی کاملا خودش را ببندد و سفت شود.
بستنی آماده سرو است. آن را از فریزر بیرون بیاورید و بعد از چند دقیقه اسکوپ بزنید و میل کنید. میتوانید این بستنی قهوه را با کیک قهوه به صورت کیک بستنی هم سرو کنید.