ماهان شبکه ایرانیان

تهیه نان اسفناج با نمک دریایی

اگر قند خونتان بالاست و یا کم خونی دارید، نان اسفناج برای شما عالی است. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم.

ماهنامه سرآشپز - سمیه دیندار: اگر قند خونتان بالاست و یا کم خونی دارید، نان اسفناج برای شما عالی است. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد مورد نیاز:
 
  • آرد: 1.5 پیمانه
  • آرد گندم: 1.5 پیمانه
  • شیرسویا: 1 پیمانه
  • اسفناج: 125 گرم
  • بیکینگ پودر: سه چهام ق چ
  • نمک دریا: 1 ق چ
  • سرکه سیب: 4 ق چ
  • جوش شیرین: 1 ق چ
  • دانه آفتابگردان: به میزان لازم

 نان اسفناج
 
روش پخت:
 
1.    آرد سفید، آرد گندم، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
 
2.    شیرسویا را همراه با سرکه و اسفناج داخل دستگاه غذاساز ریخته تا صاف و یکدست شود.
 
3.    با استفاده از قاشقی مخلوط آرد را به مخلوط اسفناج افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
 
4.    خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، سپس آن را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله قرار داده و به وسیله چاقویی روی هر کدام از آن ها یک برش بعلاوه (+) به چندان عمیق بزنید.
 
5.    به وسیله قلم مویی مخلوط یک دوم پیمانه شیر و 1 قاشق سوپخوری آرد را روی خمیر بمالید تا کمی مرطوب شود. بعد دانه آفتابگردان و زیره را روی آن بپاشید.
 
6.    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 35 دقیقه قرار دهید تا پخته و ترد شوند.
 
7.    نان را از فر خارج کرده و داخل توری سیمی قرار داده تا خنک شود. سپسس با کره گیاهی نوش جان کرده و از آن لذت ببرید (این نان فاقد هرگونه چربی است و می توانید از آن به صورت روزانه استفاده کنید).
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان