ماهان شبکه ایرانیان

بخور و نخورهای ماه رمضان

یکی از سختی‌های روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان، ساعت زیاد تشنگی و آب نرسیدن به بدن است. برای اینکه در طول روز از این نظر زیاد اذیت نشوید، می‌توانید از میوه‌های پُر آب استفاده کنید.

بخور و نخورهای ماه رمضان

یکی از سختی‌های روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان، ساعت زیاد تشنگی و آب نرسیدن به بدن است. برای اینکه در طول روز از این نظر زیاد اذیت نشوید، می‌توانید از میوه‌های پُر آب استفاده کنید.

به گزارش به نقل از هفته نامه آتیه نو، هندوانه با 92درصد آب، گزینه خوبی برای سحر و افطار است.
همچنین هلو با 88درصد آب، زردآلو 86درصدآب، آلو و سیب با 85درصد آب از بهترین میوه‌ها برای تامین آب بدن هستند. توت‌فرنگی نیز با 91درصد آب از خوشمزه‌ترین میوه‌‌های ماه رمضان است.
اما شاید برایتان جالب باشد که اسفناج، کلم بروکلی، هویج، فلفل سبز، گوجه، تربچه، خیار، کاهو و کرفس نیز هرکدام بالای 90درصد آب دارند. شما می‌توانید با ترکیب این موادغذایی بنا به ذائقه‌‌تان یک سالاد مقوی درست کنید.
یکی دیگر از روش‌هایی که با آن می‌توانید تشنگی را دور بزنید، اضافه کردن نمک به آب گرم افطارتان است.
چراکه آب به تنهایی پاسخ‌گوی نیاز بدن نیست و باید همراه با نمک مصرف شود.

از غذاهای آبدار و خورشت‌ها بیشتر بخورید
برای ماه رمضان بیشتر غذاهای آب‌پز شده و خورشت‌های آبدار و کم‌نمک میل کنید. از خوردن غذاهایی مثل بادمجان، کوکو، سس مایونز، سوسیس، کالباس، سیر، پیاز و غذاهای پرچرب در سحر اجتناب کنید.
گوشت یکی از موادغذایی مقوی برای روزه‌داران است، ولی اگر نمی‌توانید مثل خیلی از هم‌وطنان‌مان گوشت بخرید، استخوان آن را خریده و آب‌پز کنید.
با خوردن آب استخوان در سحری می‌توانید پروتئین و ویتامین لازم را کسب کنید. یکی دیگر از خوراکی‌های مقوی برای ماه رمضان، فندق است. این آجیل نسبت به دیگر آجیل‌ها از ویتامین و مواد مفید زیادی برای بدن برخوردار است.

بهترین سحری چیست؟
یادتان باشد که هرگز وعده سحری را حذف نکنید، چراکه به مرور قوای جسمی‌تان تحلیل می‌رود و ضعیف می‌شوید.
وقتی گرسنه می‌شوید، انرژی شما از گلوکز قندی که هنگام سحری استفاده می‌کنید، تامین می‌شود.
اما سحری تنها تا چند ساعت می‌تواند انرژی بدن را تامین کند و سپس بدن از چربی‌های ذخیره‌شده‌اش استفاده می‌کند.
سعی کنید در سحری از غذاهای دیرهضم و دارای کربوهیدرات بالا استفاده کنید. برنج، نان سبوس‌دار، سیب‌زمینی و گندم از این دسته هستند. نان و پنیری که نمک کم داشته باشد یا یک لیوان شیر به همراه خرما نیز از بهترین وعده‌ها برای سحرهای ماه مبارک رمضان هستند.
در سحرهای ماه رمضان زیاد چای ننوشید، چراکه باعث از دست رفتن سریع آب بدنتان می‌شود. بعد از خوردن سحری و هنگام مسواک زدن از خمیردندان کمی استفاده کنید تا تشنه نشوید.
برای اینکه بعد از خوردن سحری دچار سوزش معده نشوید، مایعات را پس از خوردن غذا استفاده کنید و بلافاصله بعد از میل کردن سحری به رختخواب نروید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان