ماهان شبکه ایرانیان

فرمانده مرزبانی ناجا خبر داد

کشف بیش از ۲ تن تریاک در هنگ مرزی جکیگور

سردار رضایی از کشف ۲ تن مواد افیونی در سیستان و بلوچستان خبر داد.

کشف بیش از 2 تن تریاک در هنگ مرزی جکیگور

کشف بیش از 2 تن تریاک در جکیگوربه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار قاسم رضایی فرمانده مرزبانی ناجا اظهار کرد: مرزداران هنگ مرزی جکیگور با اشراف اطلاعاتی از قصد سوداگران مرگ برای ورود محموله بزرگ مواد مخدر از مرز‌های جنوبی استان سیستان وبلوچستان به داخل کشور مطلع شدند که بلافاصله با پوشش کامل منطقه، برای انهدام این باند بزرگ قاچاق برنامه‌ریزی لازم را انجام دادند.

وی افزود: برای انهدام این باند چند تیم پوششی و عملیاتی، پس از شناسایی مسیر‌های تردد قاچاقچیان به اجرای هدفمند کمین پرداخته و با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی مرزبانی استان، سوداگران مرگ را طی عملیاتی مسلحانه در رسیدن به اهداف شومشان ناکام گذاشتند.


بیشتر بخوانید: کشف بیش از نیم تن تریاک از یک منزل مسکونی / قاچاقچیان دستگیر شدند


فرمانده مرزبانی ناجا تصریح کرد: در پاک سازی منطقه، دلاور مردان هنگ مرزی جکیگور موفق شدند ضمن توقیف 2 دستگاه خودروی تویوتا لندکروز، 2 تن و 40 کیلوگرم تریاک از قاچاقچیان کشف کنند.

سردار رضایی با اشاره به ادامه درگیری سنگین مرزبانان با قاچاقچیان پس از کشف محموله مواد مخدر، خاطرنشان کرد: تلاش مرزبانان برای دستگیری سوداگران در مناطق صعب العبور همچنان ادامه دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان