ماهان شبکه ایرانیان

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

سوپ جوجه و نودل خامه‌ای سریع و آسان تهیه می‌شود. این سوپ با مرغ ریش ریش، نودل فنری و سبزیجات تهیه می‌شود.

برترین‌ها: سوپ جوجه و نودل خامه‌ای سریع و آسان تهیه می‌شود. این سوپ با مرغ ریش ریش، نودل فنری و سبزیجات تهیه می‌شود. این سوپ خوشمزه و سالم است که هر کسی با هر مشکلی می‌تواند آن را بخورد. این سوپ را می‌توان با نان سرو کرد. سوپ جوجه انواع مختلفی دارد و سوپ جوجه یکی از آنهاست که هم خوشمزه است و هم خوش ظاهر. مواد تشکیل دهنده سوپ همان‌هایی هستند که برای اغلب سوپ‌ها استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید از این سوپ در مهمانیهایتان هم استفاده کنید.

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

مواد لازم:

  • آب مرغ: 6 پیمانه
  • آب: 5 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • بالای ران مرغ: 3 تا 4 تکه
  • هویج: 2 تا 3 عدد رنده شده (1 عدد حلقه‌ای)
  • ساقه کرفس: 2 شاخه متوسط
  • پاستا: 2 پیمانه (مدل روتینی یا نوع مورد علاقه)
  • ذرت: 1 پیمانه
  • کره: 4 قاشق غذاخوری
  • آرد: 1/3 پیمانه
  • خامه صبحانه: 1/2 پیمانه
  • شوید تازه یا فریز شده: 3 قاشق غذاخوری
  • ادویه: 1 قاشق چایخوری

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه مخصوص سوپ (قابلمه مرتفع)، 6 پیمانه آب مرغ را با 5 پیمانه آب و 1/2 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید. آن را به جوش برسانید سپس ران‌های مرغ را اضافه کنید (نیازی به گرفتن چربی آن‌ها نیست) و به مدت 20 دقیقه بدون در آن را بجوشانید. هر چیزی که روی سطح می‌آید را دور بریزید. به هنگام پختن مرغها، مرحله دوم را انجام دهید.

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

2. یک ماهیتابه عریض را روی شعله متوسط گاز بگذارید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیاز را افزوده و تفت دهید تا نرم شود. به مدت 5 دقیقه سپس گرما را بیشتر کنید و هویج رنده شده، کرفس ریز شده را افزوده و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید، بهم بزنید تا زمانی که نرم و طلایی شود سپس آن را داخل قابلمه سوپ بریزید.

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

3. قبل از ریختن مواد مرحله دوم، مرغ‌های پخته را از قابلمه درآورید و بگذارید خنک شوند تا بتوانید به راحتی آن‌ها را ریش ریش کنید. چربی و استخوان آن‌ها را دور بریزید. مرغ ریش ریش شده را بعدا توی قابمله بریزید این معمولا بعد از مرحله 4 انجام می‌گیرد.

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

4. 2 پیمانه پاستا، هویج حلقه حلقه شده و ذرت را داخل قابلمه بریزید و به پختن آن‌ها به مدت 15 دقیقه ادامه دهید البته با حرارت و جوش پایین، تا زمانی که به نرمی مورد نظر برسند. می‌توانید هر گونه چربی اضافی را از روی سطح آن جمع کنید تا سوپتان سبک و کم چرب باشد.

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

5. در یک ماهیتابه گود روی حرارت متوسط، 4 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید سپس با 1/3 پیمانه آرد مخلوط کنید و مرتب بهم بزنید به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که به میزان جزئی طلایی شود. 1 پیمانه آب داغ از دخل سوپ بردارید و داخل مخلوط آرد بریزید، خوب بهم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس 1/2 پیمانه خامه را اضافه کنید و مخلوط را داخل قابلمه سوپ بریزید، خوب بهم بزنید تا یکدست شود.

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

6. سوپ را با 1/2 قاشق چایخوری ادویه مزه دار کنید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید. 3 قاشق غذاخوری شوید ریز شده را به آن اضافه کنید سپس بگذارید همراه سوپ بجوشد، سپس گاز را خشک کنید. سوپ را گرم سرو کنید.

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

منبع: natasha'skitchen

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان