ماهان شبکه ایرانیان

رئیس کل دادگستری استان مازندران تاکید کرد

نقش اتاق تعاون و داوری در کاهش منازعات / لزوم برقراری صلح و سازش در داوری‌ها و اختلافات

رئیس کل دادگستری استان مازندران بر نقش اتاق تعاون و داوری در کاهش منازعات تاکید کرد و گفت: دستگاه قضایی استان مازندران از فعالان اقتصادی از جمله بخش تعاون برای حضور مطلوب در عرصه اقتصاد حمایت می‌کند.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام والمسلمین اکبری، رئیس کل دادگستری استان مازندران در دیدار اعضای اتاق تعاون و داوری یکی از مشکلات موجود در دستگاه قضایی را کثرت ورودی پرونده‌ها عنوان کرد و گفت: کاهش حجم ورودی پرونده‌ها یکی از سیاست‌های مهم قوه قضاییه است و داوری به عنوان یکی از موارد موثر در کاهش پرونده‌ها به شمار می‌آید.

رئیس شورای قضایی استان مازندران بر لزوم برقراری صلح و سازش در داوری‌ها و اختلافات تاکید و اذعان کرد: داوری نقش بسیار مهمی در حل و فصل مشکلات بین مردم دارد.

وی با اشاره به این مطلب که اعضای اتاق تعاون و داوری نقش مهمی در کاهش منازعات دارند، افزود: دستگاه قضایی استان مازندران از فعالان اقتصادی از جمله بخش تعاون برای حضور مطلوب در عرصه اقتصاد حمایت می‌کند.

رئیس کل دادگستری استان مازندران همچنین بخش تعاون را بسیار ارزشمند عنوان و خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی از همه فعالان اقتصادی در بخش‌های مختلف که با رعایت قوانین مشغول به فعالیت هستند به صورت همه جانبه حمایت می‌کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان