محققان معتقدند برخی از سرکهها دارای خواص متعددی هستند که در ادامه به آنها اشاره می شود. در ادامه این مطلب را به نقل از جام جم آنلاین بخوانید.
سرکه سیب
کارشناسان درمان های طبیعی توصیه میکنند سرکه سیب موجب درخشانی دندانها میشود. به گفته محققان، pH موجود در سرکه سیب میتواند به از بین رفتن لکههای روی دندانها کمک کند هرچند مسواک زدن بیش از اندازه با آن هم میتواند موجب ساییده شدن دندانها شود.
محققان توصیه میکنند قبل از مسواک زدن به مدت یک دقیقه دندانها را با سرکه سیب مسواک کرده و سپس با آب بشویید سپس دندانها را به شکل عادی و با خمیردندان بدون فلوراید مسواک بزنید.
کارل جانسون، استاد تغذیه دانشگاه ایالتی آریزونا، نیز عنوان میکند که سرکه سیب میتواند موجب افزایش کاهش وزن شود. اسناد و شواهد نشان میدهد اسیداستیک موجود در سرکه موجب افزایش متابولیسم چربی میشود.
سرکه سیب نه تنها به کاهش چربی دورکمر کمک میکند، بلکه میتواند قندخون را تنظیم کند. انجمن دیابت آمریکا به افراد مبتلا به دیابت نوع2 توصیه میکند اگر سطح قندخون شان به هنگام ناشتا پایین است، قبل از رفتن به رختخواب سرکه سیب بخورند.
سرکه بالزامیک
در سالیان دور، از سرکه بالزامیک به عنوان شیوه طبیعی کاهش کلسترول و فشارخون استفاده میشد. در سال 2010، محققان ژاپنی دریافتند این سرکه موجب توقف فرآیند مخرب اکسایش کلسترول مضر LDL در بدن میشود. همچنین محققان دانشگاه ایالتی آریزونا دریافتهاند سرکه بالزامیک سطح فشارخون را نرمال نگه میدارد.
سرکه انگور قرمز
مطالعه سال 2010 نشان میدهد سرکه انگور قرمز حاوی میزان بالای آنتوسیانین است؛ این فوتوشیمیایی با افزایش حافظه و کاهش ریسک بیماری قلبی-عروقی همراه است. یک مطالعه 14 ساله بر روی بیش از 150 هزار نفر نشان می دهد افرادی که آنتوسیانین بیشتری مصرف میکنند، 8 درصد کمتر در معرض ابتلا به فشارخون هستند.