ماهان شبکه ایرانیان

«فرهنگنامه کودکان و نوجوانان» در نمایشگاه کتاب

«فرهنگنامه کودکان و نوجوانان» در دو بخش مختلف نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده است.

«فرهنگنامه کودکان و نوجوانان» در نمایشگاه کتاب

 به گزارش ایسنا، این فرهنگنامه که کار نگارشش به کوشش اعضای شورای کتاب کودک و نوجوان از سال 1358 آغاز شده حاوی پنج‌هزار مدخل در 24 جلد است که تا کنون 16 جلد آن منتشر شده است.

 در سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 16 جلد از این مجموعه 24 جلدی که تا کنون منتشر شده است در سالن عمومی ،A3  راهرو 5، شماره 840 و سالن کودک و نوجوان، سالن 108، غرفه 229 عرضه می‌شود.

شورای کتاب کودک در سال 1358 کار تدوین دانش‌نامه‌ای را آغاز کرد که مختص سنین 10 تا 16 سال است و می‌تواند سؤالات آن‌ها را درباره مسائل مختلف جواب‌گو باشد. این کار سبب به وجود آمدن شرکتی سهامی عام به نام «شرکت تهیه و نشر فرهنگنامه کودکان و نوجوانان» در سال 1366 شد تا تولید و توزیع و انتشار این کتاب را به عهده گیرد.

چیزی حدود 400 نویسنده، ویراستار و مترجم، با دستیارها و نقاش‌ها و نقشه‌کش‌ها و بسیاری دیگر، به همراهی شورای کتاب کودک و جمعی از ناشران و فعالان کار کتاب و نشر گرد هم آمدند و کار تولید کتاب آغاز شد. این فرهنگنامه که حاوی پنج‌هزار مدخل است در 24 جلد طراحی شده و تاکنون 16 جلد از آن منتشر شده‌است.

سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا 23 اردیبهشت در شهر آفتاب برپاست.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان