درست کردن پیتزا با اعضای خانواده، روزهای تعطیل هفته میتواند حسابی سرگرمتان کند. بنابراین به غیر از هیجان داشتن برای خوردن پیتزا پیشنهاد میدهیم لذت آشپزی و بازی با چاشنیهای مختلف را از دست ندهید. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری را به شما آموزش میدهیم. راز خوشمزه شدن این پیتزا ادویهای به اسم تندوری است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت از آن استفاده میشود. ادویه تندوری را میتوانید مطابق با دستورالعملی که در اختیارتان قرار دادیم خودتان در خانه درست کنید یا این که به صورت آماده بخرید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان پیتزا
- دو فنجان آرد نان
- یک فنجان آرد دو صفر
- یک قاشق چایخوری نمک
- دو قاشق چایخوری مخمر فوری
- یک فنجان آب گرم
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد لازم برای ادویه تندوری
- دو قاشق سوپخوری پاپریکا
- یک قاشق سوپخوری پودر زنجبیل
- یک قاشق سوپخوری پودر زیره
- یک قاشق سوپخوری پودر تخم گشنیز
- یک قاشق سوپخوری زردچوبه
- یک قاشق چایخوری پودر سیر
- یک قاشق چایخوری پودر هل
- سهچهارم قاشق چایخوری پودر دارچین
- سهچهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
مواد لازم برای مرغ تندوری
- دو قاشق غذاخوری ماست سون کاله (خرید از دیجی کالا)
- دو قاشق غذاخوری پودر ادویه تندوری
- یک قاشق غذاخوری آبلیمو
- یک قاشق غذاخوری روغن
- چهار عدد ران کامل مرغ (پخته شده)
مواد لازم برای تهیه پیتزا چیکن تندوری
- یک عدد فلفل دلمهای قرمز یا زرد
- یک فنجان سس گوجه فرنگی
- یک عدد پیاز قرمز بزرگ
- سهونیم فنجان پنیر فتا
- جعفری تازه به مقدار لازم
طرز تهیه ادویه تندوری
تمام ادویهها را داخل یک ظرف استیل یا مسی بریزید و روی حرارت ملایم باهم مخلوط کرده و تفت دهید. سپس ادویه را در ظرف دربسته بریزید.
طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری
قبلا سیر تا پیاز طرز تهیه خمیر پیتزا را به شما آموزش دادیم. برای شروع یک کاسه بزرگ بردارید تا اول خمیر پیتزا را آماده کنیم. آرد و نمک را داخل کاسه با هم مخلوط کنید. مخمر را داخل یک فنجان آب گرم مخلوط کنید و به کاسه آرد اضافه کنید. روغن زیتون را هم داخل کاسه بریزید و شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرم و صافی به دست آورید. اگر لازم بود مقداری آب دوباره به خمیر اضافه کنید. روی سطح کارتان مقداری آرد بپاشید و حدود هفت دقیقه خمیر را ورز دهید تا صاف و ابریشمی شود. یک کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید و روی ظرف را سلفون بکشید.
حالا نوبت به مزهدار کردن رانهای مرغ میرسد. داخل یک کاسه ماست، ادویه تندوری، آبلیمو، نمک و مقدار کمی روغن را با هم مخلوط کنید. رانها را داخل مواد حداقل به مدت چهار ساعت بخوابانید. اگر برایتان ممکن است بهتر است از شب قبل در مواد بخوابانید.
حالا نوبت به آماده کردن پیتزا چیکن تندوری میرسد. فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. ظرف مرغ و خمیر را دم دستتان قرار دهید تا هم دمای محیط شوند. رانهای مرغ را با مقداری فلفل روی تابه حدود 30 دقیقه گریل کنید. بعد از این که مرغ را در همه جهت سرخ کردید داخل یک ظرف قرار دهید تا خنک شود. سپس مرغها را خرد کنید. تکههای مرغ بهر چه بلندتر باشند پیتزا ظاهر بهتری خواهد داشت. بنابراین مرغ را به صورت طولی خرد کنید.
حرارت فر را تا 230 درجه سانتیگراد بالا ببرید.
خمیر پیتزا را به دو قسمت تقسیم کنید. دو عدد قالب پیتزا آماده کنید و آرد روی آنها بپاشید. خمیرها را به شکل قالب در بیاورید. روی آنها سس کچاپ بریزید. فلفلدلمهای را بشویید و خرد کنید. فلفل دلمهای، مرغ تندوری و پیاز قرمز خرد شده را روی نان پیتزا بریزید. مقداری پنیر فتا هم روی پیتزا بریزید. قالبها را به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان پیتزا طلایی و مواد آن داغ شود. پیتزا آماده است.
مقداری جعفری خرد شده روی آن بریزید و سرو کنید. نوش جان!