ماهان شبکه ایرانیان

مطالعات محققان آفریقای جنوبی نشان می دهد؛

تأثیر خواب خوب در کاهش اشتها به خوراکی های شور و شیرین

محققان دریافتند خواب خوب در کاهش تمایل به مصرف مواد خوراکی شور و شیرین و مواد خوراکی پرکالری تاثیر دارد

تأثیر خواب خوب در کاهش اشتها به خوراکی های شور و شیرین

محققان دریافتند خواب خوب در کاهش تمایل به مصرف مواد خوراکی شور و شیرین و مواد خوراکی پرکالری تاثیر دارد.

به گزارش به نقل از مهر، به گفته محققان دانشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی، خواب کمتر از 7 ساعت با افزایش ریسک بیماری قلبی و اختلالات متابولیکی مرتبط است اما افزایش طول مدت خواب می‌تواند به کاهش این خطرات کمک کند.

محققان در این مطالعه دریافتند افزایش طول مدت خواب با بهبود میزان حساسیت انسولین و کاهش در میزان کلی اشتها، تمایل به مصرف مواد خوراکی شور و شیرین، مصرف روزانه مواد قندی آزاد، و درصد میزان کالری روزانه حاصل از پروتئین تأثیر دارد.

در این مطالعه، داده‌های مربوط به 138 فرد سالم با خواب کوتاه مدت، افراد دارای اضافه وزن و با خواب کوتاه مدت یا افراد مبتلا به علائم فشارخون بالا با خواب کوتاه مدت بررسی شد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان