وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: پودر چیلی یکی از ادویه های مکزیکی هستش که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانیا میتونه تو خیلی از غذاهای ما هم کاربرد داشته باشه. این ادویهی خوشعطر و بو خوراکهای گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراکهایی که حبوبات داخلشونه مثل خوراک لوبیا چیتی رو خیلی خوشطعم و لذیذ میکنه امیدوارم این ادویه رو درست کنین و ازش برای طعم دادن به غذاهاتون استفاده کنین.
مواد لازم
- پودر پاپریکا: 2 قاشق غذاخوری
- پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
- اورگانو: 2 قاشق غذاخوری
- پودر سیر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- پودر پیاز: 3/4 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. حالا همهی ادویهها رو داخل یه کاسه بریزین.
2. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلیای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویههای داخلش بر طبق سلیقهتون تغییر بدین.
نکات:
- برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمهایهای قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذاها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمهای خشک کنید و پودر کنید.
- در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونه ی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.