خبرگزاری ایسنا: مرتضی رضایی امروز در حاشیه نشست نقش تشکلهای جهادی در رونق تولید در وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: در حال حاضر با افزایش تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ در بازار و کاهش قیمت آنها نسبت به ماههای اخیر و سال گذشته هستیم، اما زمانی که قیمت محصولات پروتئینی پایین میآید، دلالان اجازه کاهش بیشتر آن را نمیدهند و وقتی که بالا میرود به آن دامن میزنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه قیمت دام زنده، کیلویی حدود 35 هزار تومان است، قیمت منطقی هر کیلوگرم گوشت گوسفندی تازه نباید بیش از 75 هزار تومان باشد و در این زمینه تشکلهای تولیدکننده گوشت قرمز و بخش خصوصی میتواند ایفای نقش مناسبی کند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام درباره تولید بازار گوشت اظهار کرد: ماهانه بیش از 225 هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید میشود که حداکثر 200 هزار تن آن برای نیاز داخلی مصرف میشود و در همین راستا، اجازه صادرات گوشت مرغ را البته به شکل محدود و کنترل شده دادهایم و امیدواریم روند تعادل قیمت در محصولات پروتئینی مانند گوشت قرمز و گوشت مرغ ادامه داشته باشد.