ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پای هلو؛ از خوشمزه‌های تابستان!

هلو، این میوه لذیذ، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. از جمله این مواد می‌توان به ویتامین B، پتاسیم و آهن اشاره کرد. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای هلو را برای شما شرح دهیم.

برترین ها - وحید محقق: هلو، این میوه لذیذ، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. از جمله این مواد می‌توان به ویتامین B، پتاسیم و آهن اشاره کرد. یک هلوی کوچک این توانایی را دارد که 15 درصد از ویتامین ث موردنیاز را برای بدن تامین کند. هلو برای مراقبت از پوست و استحکام استخوان‌ها نیز موثر است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای هلو را برای شما شرح دهیم.

مواد لازم:

  • آرد: 2 و نیم پیمانه
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • شکر: 1 پیمانه
  • ماست: 1 پیمانه
  • روغن مایع: یک‌سوم پیمانه
  • کره: 100 گرم
  • بیکینگ‌پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • هلو: 1 تا 2 عدد

پای هلو

طرز تهیه:

1- مدتی قبل از شروع کار، موادی که داخل یخچال هستند را بیرون بیاورید تا با محیط هم‌دما شوند.

2- فر را روشن کنید و درجه آن را روی 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.

3- قالب‌ها را آماده کنید.

4- آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب و چند بار الک کنید.

5- شکر و کره نرم شده و روغن مایع را حدود 5 دقیقه با یکدیگر هم بزنید تا رنگ روشن پیدا کند و کشدار شود.

6- تخم‌مرغ‌ها را تک‌تک به مواد بیافزایید، هر کدامشان را 30 ثانیه هم بزنید.

7- همراه با آخرین تخم‌مرغ وانیل را نیز اضافه کنید.

8- ماست را اضافه و همزن را خاموش کنید.

9- مخلوط بیکینگ پودر و آرد را ذره ذره به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک آن‌ها را آرام هم بزنید.

10- این خمیر را در قالب‌ها بریزید. (برای این که مواد هنگامی که در فر هستند سر ریز نشوند بهتر است آن‌ها را تا دو سوم پر کنید.)

11- هلو را با پوست اسلایس نازک کنید و روی خمیر یک تا دو اسلایس بگذارید.

12- سینی‌ای که قالب‌ها را در آن قرار دادید را در فر قرار دهید و بگذارید 30 دقیقه در آن بماند.

13- بعد از طی این مدت سینی را از فر خارج کنید و پس از این که خنک شد روی آن پودر قند بپاشید و در ظرف بچینید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان