برترین ها - وحید محقق: هلو، این میوه لذیذ، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. از جمله این مواد میتوان به ویتامین B، پتاسیم و آهن اشاره کرد. یک هلوی کوچک این توانایی را دارد که 15 درصد از ویتامین ث موردنیاز را برای بدن تامین کند. هلو برای مراقبت از پوست و استحکام استخوانها نیز موثر است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای هلو را برای شما شرح دهیم.
مواد لازم:
- آرد: 2 و نیم پیمانه
- تخممرغ: 3 عدد
- شکر: 1 پیمانه
- ماست: 1 پیمانه
- روغن مایع: یکسوم پیمانه
- کره: 100 گرم
- بیکینگپودر: 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- هلو: 1 تا 2 عدد
طرز تهیه:
1- مدتی قبل از شروع کار، موادی که داخل یخچال هستند را بیرون بیاورید تا با محیط همدما شوند.
2- فر را روشن کنید و درجه آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
3- قالبها را آماده کنید.
4- آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب و چند بار الک کنید.
5- شکر و کره نرم شده و روغن مایع را حدود 5 دقیقه با یکدیگر هم بزنید تا رنگ روشن پیدا کند و کشدار شود.
6- تخممرغها را تکتک به مواد بیافزایید، هر کدامشان را 30 ثانیه هم بزنید.
7- همراه با آخرین تخممرغ وانیل را نیز اضافه کنید.
8- ماست را اضافه و همزن را خاموش کنید.
9- مخلوط بیکینگ پودر و آرد را ذره ذره به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک آنها را آرام هم بزنید.
10- این خمیر را در قالبها بریزید. (برای این که مواد هنگامی که در فر هستند سر ریز نشوند بهتر است آنها را تا دو سوم پر کنید.)
11- هلو را با پوست اسلایس نازک کنید و روی خمیر یک تا دو اسلایس بگذارید.
12- سینیای که قالبها را در آن قرار دادید را در فر قرار دهید و بگذارید 30 دقیقه در آن بماند.
13- بعد از طی این مدت سینی را از فر خارج کنید و پس از این که خنک شد روی آن پودر قند بپاشید و در ظرف بچینید.