گردشگران علاوه بر این که در سفر به کشورهای مختلف به دنبال جاذبههای دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعمهای منحصربهفردی را شامل میشود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا نیز یافت میشود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آنها را پیدا میکنند. در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم که خوشمزهترین در جهان هستند و طعم ناب و بینظیری دارند؛ از طرز تهیه سالاد ماکارونی گرفته تا طرز تهیه لازانیا و ... با ما همراه باشید.
پیتزا غذای خوشمزه ایتالیایی
ایتالیا یعنی پیتزا و پاستا! متنوعترین پیتزاها و نابترین طعمها را باید در ایتالیا چشید. پیتزاها انواع مختلفی دارند، اما این پیتزا که بسیار محبوب است، در سادهترین شکل ممکن تهیه میشود و در آن تنها از خمیر پیتزا، سس گوجه و پنیر موزارلا فراوان استفاده میشود و گاها مقدار اندکی سبزی معطر روی آن ریخته میشود. طعم این پیتزا فوقالعاده است. طرز تهیه پیتزا را در اینجا مطالعه کنید.
مواد لازم
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
- ¼ فنجان پیاز سرخ شده
- ½ قاشق چایخوری ریحان خشک
- 450 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد اولیه مخلفات روی پیتزا
- 250 گرم پنیر موزارلا
- 100 گرم کالباس پپرونی
- 110 گرم سوسیس بزرگ
- 1 عدد فلفل شیرین
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ¼ فنجان ریحان تازه
دستور العمل
در ابتدا گوجه فرنگیها را در یک کاسه متوسط بریزید و با استفاده از پشت یک چنگال، آنها را کاملا له کنید.
در این مرحله روغن را درون یک ماهیتابه یا قابلمه با گنجایش 2 لیتر بریزید و زیر گاز را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی متوسط تنظیم کنید.
پیازهای خرد شده را به روغن داغ اضافه کرده و آنها را سرخ کنید. برای مدت چند دقیقه، به شکل مرتب پیازها را هم بزنید تا زمانی که رنگ آنها نیمه شفاف بشود.
سپس سیر له شده را به پیاز و روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در این مرحله باید رب گوجه فرنگی، ریحان، نمک و فلفل را به سیر و پیاز اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا درب قابلمه را روی آن نگذارید، حرارت گاز را روی کم تنظیم کنید و اجازه بدهید که سس پیتزا حداقل برای مدت نیم ساعت به آرامی بپزد.
پنیر موزارلا را رنده کنید. سپس پنیر پیتزای رنده شده را درون یک کاسه بریزید و فعلا آن را کنار بگذارید.
در این مرحله با استفاده از یک چاقوی تیز، کالباس پپرونی را به تکههای نازک تقسیم کنید.
سپس سوسیس را در ماهیتابه بریزید. اجازه بدهید که سوسیس برای مدت 10 دقیقه به آرامی سرخ بشود.
در یک ماهیتابه کوچک اما عمیق مقداری روغن زیتون بریزید. روغن را داغ کنید و پیاز و فلفل را درون آن بریزید. اجازه بدهید که پیاز و فلفل برای مدت 5 دقیقه بپزند و کاملا نرم بشوند.
ریحان تازه را به تکههای کوچک خرد کنید.
در ابتدا فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 450 درجه فارنهایت (یعنی معادل 230 درجه سلسیوس) تنظیم کنید تا گرم بشود.
یک تکه از خمیر پیتزا را روی آردها قرار بدهید و به آرامی آن را پخش کنید. برای اینکه به گوشههای خمیر پیتزا شکل بدهید، از دستان خود استفاده کنید.
به آرامی و با دقت خمیر پیتزا را بلند کنید و آن را روی سینی فر پهن کنید.
کمی روغن زیتون روی سطح رویی خمیر پیتزا بزنید.
سس پیتزا را روی تمام سطح خمیر پیتزا پخش کنید.
در ابتدا روی سس پیتزا یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بریزید، سپس گوشت، و در نهایت سبزیجات سرخ شده را روی آن قرار بدهید.
لازانیا غذای خوشمزه ایتالیایی
در ادامه طرز تهیه لازانیا را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- 300 گرم گوشت چرخ کرده
- 300 گرم سوسیس
- 4 فنجان سس اسپاگتی
- 2 عدد تخم مرغ
- 400 گرم پنیر ریکوتا
- 2 فنجان پنیر موزارلا
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری جعفری خرد شده
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- 9 عدد ورق لازانیای پیش پخت
- ¼ فنجان پنیر پارمسان
دستور العمل
در ابتدا فر را روشن کنید و آن را روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا همان 176 درجه سلسیوس تنظیم کنید.
سپس گوشت چرخ کرده و سوسیس را درون یک ماهیتابه بزرگ بریزید و با درجه حرارت متوسط سرخ کنید، تا زمانی که رنگ آنها به رنگ قهوهای روشن تغییر پیدا کند.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغها را خوب هم بزنید سپس پنیر ریکوتا، 1 و 1 دوم فنجان پنیر موتزارلا، پودر سیر، جعفری، نمک و فلفل را درون کاسه بریزید و با تخم مرغها مخلوط کنید.
کف ظرف فر را با یک لایه از سس گوشتی که قبلا تفت دادید بپوشانید. سپس روی آن یک لایه لازانیای پیش پخت قرار بدهید. (حدودا 3 عدد برای پوشاندن روی سس کافیست.) سپس حدودا نصف سس پنیری که درست کردید را روی لایه لازانیای پیش پخت پخش کنید.
دوباره یک لایه دیگر سس گوشت، لازانیا و سس پنیر را روی لایههای قبلی بریزید. در مرحله بعدی، مقدار باقی مانده پنیر موتزارلا و همچنین پنیر پارمسان رنده شده را روی آخرین لایه لازانیا بریزید.
بعد از اینکه این کار را انجام دادید، روی ظرف فر را با استفاده از یک لایه فویل بپوشانید، آن را درون فر قرار بدهید، و اجازه بدهید که لازانیا برای مدت 45 دقیقه بپزد.
پس از اینکه این کار را انجام دادید، یک بار دیگر ظرف لازانیا را درون فر قرار بدهید (اما این بار بدون فویل) و اجازه بدهید که برای مدت 15 دقیقه دیگر بپزد تا ورقهای لازانیا خوب نرم بشوند.