برترینها: کاپکیک سفید با باترکریم وانیلی ابریشمی، کاپکیکی عالی برای جشنهای تولد و سایر جشنهای مربوط به کودکان است. این کاپکیک بخاطر مواد تشکیلدهنده خود ظاهری کاملا سفید دارد و با خامه وانیلی ترکیبی روشن را ایجاد میکنند.
شاید پیش آمده گاهی اوقات دلتان کیک زرد میخواهد گاهی هم کیک شکلاتی تیره و البته وقتهایی هم دلتان یک کاپکیک سفید عالی با تزئین زیبا میخواهد. این یکی به گمانم خواسته شما را برآورده میکند. این کاپکیکها بهترین نوع کاپکیک سفید هستند که با باترکریم ابریشمی تزئین شدهاند. شما میتوانید بعد از لیس زدن به خامه و لذت بردن از آن تازه به کاپکیک دلخواهتان برسید. این کاپکیک یک شیرینی عالی برای تولد، عروسی و هر نوع جشنی ست که در آن صمیمیت و یکرنگی حرف اول را میزند.
مواد لازم برای 8 کاپکیک:
- کره نرم شده: 1/4 پیمانه
- شکر سفید: 1/2 پیمانه
- سفیده تخممرغ: 1 عدد
- اسانس وانیل: 1 قاشق چایخوری
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
- بیکینگپودر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- آرد شیرینی: 1 پیمانه
- ماست ساده: 1/2 پیمانه
مواد باترکریم وانیلی:
- کره نرم شده: 1/2 پیمانه
- روغن قنادی: 1/2 پیمانه
- اسانس وانیل: 1 قاشق چایخوری
- پودر شکر: 2 پیمانه
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 175 درجه سلسیوس روشن کنید. یک قالب 8 تایی کاپکیک را آماده کنید. میتوانید از قالب سیلیکونی هم استفاده کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر با استفاده از همزن برقی آنقدر بزنید تا سبک و پف شود. سفیده تخم و وانیل را افزوده و با سرعت پایین همزن، مخلوط کنید. در همین حال که همزن کار میکند، نمک و بیکینگپودر را هم اضافه کنید. به همزدن روی سرعت پایین ادامه دهید، در این حالت نیمی از آرد و در ادامه نیمی از ماست را اضافه کنید. این کار را با بقیه آرد و ماست تکرار کنید، مخلوط کردن را فقط تا موقعی ادامه دهید که مواد ترکیب شوند و هیچ بخش خشکی نماند.
3. خمیر را داخل قالب مافین کاغذ گرفته بریزید. مواد را به میزان مساوی داخل هر یک از حفرات قالب مافین تقسیم کنید میتوانید با استفاده از یک اسکوپ بزرگ کلوچه انجام دهید یا طوری بریزید که 3/4 قالب پر شود.
4. این خمیرهای کاپکیک داخل قالب را به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی یک خلال دندان را داخل کاپکیک فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید. بعد از پخت کامل کاپکیکها، قالب را روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شود. به حدی که بتوانید به راحتی آنها را با دست بردارید.
5. در کاسهای بزرگ، کره، روغن قنادی و وانیل را خوب بزنید تا صاف و یکدست شود. شکر را هر بار بصورت نصف پیمانه به کره اضافه کنید و با همزن بزنید. این کار را ادامه دهید تا زمانی که همه مواد ترکیب و یکدست شود.
6. روی کاپکیک را که بطور کامل خنک شده به روش دلخواهتان با طرح ماسورهای که دوست دارید، تزئین کنید. بلافاصله قندهای رنگی را در صورت استفاده روی آن بپاشید.
7. آن را در ظرفی دردار نگهداری کنید یا آن را در یخچال بگذارید یک شب تا صبح بماند. برای سرو کردن بگذارید به دمای اتاق برسد.
نکات مهم
- در این کاپکیک فقط از سفیده تخممرغ استفاده شده به همین دلیل رنگ آن سفید است، شما نیز اگر میخواهید که کیکهای سفید داشته باشید زرده را حذف کنید. این موضوع بخصوص در مورد کیکهای اسفنجی خیلی بهتر است.
- بهتر است کاپکیک یک شب تا صبح در یخچال بماند تا خوب خودش را بگیرد. موقع سرو کردن بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
- برای پاشیدن قندهای رنگی، بلافاصله پس از تزئین خامه این کار را انجام دهید.
منبع: bakedbyrachel