ماهان شبکه ایرانیان

مرگ یک دروازه‌بان بعد از مهار پنالتی با سینه! +عکس

خبرگزاری ایسنا: دروازه‌بانی در آرژانتین بعد از آن ضربه پنالتی را با سینه مهار کرد جان خود را از دست داد.

به گزارش البیان، فوتبال با وجود آنکه لحظات شاد و مفرحی را برای دوستداران خود خلق می‌کند، اما گاهی اوقات هم شاهد لحظات تلخ و درد آوری است.

در یکی از دیدار‌ها فوتبال که در آرژانتین برگزار شد یک صحنه دردآور و تلخ رخ داد. در لیگ منطقه شمالی شهر کوچکی به نام Reconquist یک دروازه‌بان بعد از مهار ضربه پنالتی جان باخت. این دروازه‌بان که اسمش "رامون إسماعیل کورونیل" بود و 17 سال سن داشت ضربه پنالتی را با سینه خود مهار کرد و بلافاصله به زمین افتاد و از ناحیه قفسه سینه احساس درد کرد.

مرگ یک دروازه‌بان بعد از مهار پنالتی با سینه! +عکس

یکی از تماشاگران، این دروازه‌بان را با اتومبیل شخصی به بیمارستان رساند، اما او در راه تمام کرد تا فوتبال یک قربانی دیگر گرفته باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان