ماهان شبکه ایرانیان

به این دلیل آب رو دوباره نجوشانید

گورمن ضمن تأکید بر استفاده از مایکروویو برای تهیه چای در مصاحبه‌ای با روزنامه انگلیسی «تلگراف»، گفت: مردم معمولاً پس از سردشدن چای، این نوشیدنی و یا آب کتری که قرار است به آن افزوده شود را دوباره می‌جوشانند، که این امر آن را تبدیل به یک نوشیدنی ناسالم و بی‌طعم می‌کند.

به گزارش وبگاه خبری «روسیا الیوم»، برای آنکه از مشکلات دوبار جوشاندن آب در امان بمانید کافی است کتری را از آب جوش سرد شده خالی کرده، و مجددا آب بریزید و بجوشانید.
 
آیا می‌دانید چرا دو بار جوشاندن آب مضر است؟ 
 
«ویلیام گورمن»، رئیس انجمن صنفی چای و نوشیدنی‌ها در انگلستان، گفت: جوشاندن آب بیش از یکبار، برای سلامتی بدن مضر و خطرناک است، زیرا باعث کاهش حجم اکسیژن و نیتروژن در آب می‌شود.
 
گورمن ضمن تأکید بر استفاده از مایکروویو برای تهیه چای در مصاحبه‌ای با روزنامه انگلیسی «تلگراف»، گفت: مردم معمولاً پس از سردشدن چای، این نوشیدنی و یا آب کتری که قرار است به آن افزوده شود را دوباره می‌جوشانند، که این امر آن را تبدیل به یک نوشیدنی ناسالم و بی‌طعم می‌کند.
 
رئیس انجمن صنفی چای در انگلستان در ادامه اظهارت خود گفت: بهترین شیوه برای گرم کردن مجدد چای «قرار دادن آن در مایکروویو به مدت 15 الی 20 ثانیه است»، به این دلیل که این روش بر سطح اکسیژن و نیتروژن موجود در آب تأثیر نخواهد گذاشت، و از طعم آن نیز محافظت خواهد کرد.
 
به گفته کارشناسان، وقتی چای در مایکروویو قرار داده شود، ذرات موجود در آن حرکت می‌کنند تا به درجه حرارت معین برسند بدون اینکه بر طعم آن تأثیر بگذارند.
 
علاوه بر اینکه گورمن، تأکید دارد آب نباید بیش از یکبار جوشانده شود، توصیه می‌کند برای داشتن یک نوشیدنی سالم بهتر است، یک قاشق از برگ‌های چای با کیفیت و یا یک عدد چای کیسه‌ای را در یک فنجان بریزند، و پس از بستن محکم در آن، در دمای محیط قرار داده شود تا دم بکشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان